Libnet.ro
UNICEF

18:31

Un pieton si-a pierdut viata intr-un accident rutier. Soferul care l-a acrosat sustine ca s-a trezit cu victima in fata masinii

Adevărul Adevărul,
Un pieton si-a pierdut viata intr-un accident rutier. Soferul care l-a acrosat sustine ca s-a trezit cu victima in fata masinii

Un tanar de 28 de ani este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a lovit in plin un barbat cu masina pe care o conducea in apropierea localitatii brailene Ianca. continuă pe Adevărul

Soferul unui Smart a provocat un accident rutier. Masina lui a fost zdrobita (FOTO)

O masina tip Smart s-a izbit de un copac, in urma unui accident rutier petrecut pe un bulevard din Timisoara. Accidentul s-a produs din vina soferului de 50 de ani care conducea Smartul, care a trecut de pe o.

FOTO Accident rutier grav pe soseaua Hunedoara - Deva, produs de un sofer care a scapat masina de sub control

Un nou accident rutier grav s-a petrecut pe soseaua Hunedoara - Deva, in aceeasi zona in care in urma cu doar o saptamana un sofer a scapat masina de sub control si a fost la un pas de un dezastru.

GRAV accident rutier in Hunedoara! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, pe DN 7, in apropierea municipiului Deva, judetul Hunedoara. in urma evenimentului, o fata, in varsta de 24 de ani, a fost ranita si transportata la.

Accident rutier pe DN 7, dupa o depasire ilegala: o tanara a ajuns in spital

O tanara de 24 de ani a fost ranita intr-un accident rutier petrecut pe Drumul National 7, in apropiere de municipiul Deva.

VIDEO Imagini surprinse de camere de luat vederi cu un accident rutier soldat cu trei victime, printre care si un strain

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecuta in Ramnicu Valcea, pe bulevardul principal care strabate orasul de la un capat la celalalt. Din cauza neacordarii de prioritate, trei persoane au ajuns la spital cu traumatisme si fracturi. Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi ale Politiei Locale.

GRAV accident rutier in Teleorman! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, sambata, in satul Scrioastea, judetul Teleorman, trei tineri fiind raniti. Masina in care se aflau cei trei a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat pe carosabil. La.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )