Libnet.ro
UNICEF

23:45

Londra cere MHRA sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 al AstraZeneca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Londra cere MHRA sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 al AstraZeneca

Marea Britanie a cerut azi Agentiei britanice de reglementare a medicamentelor si produselor din domeniul sanatatii MHRA) sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de catre Universitatea Oxford si AstraZeneca in vederea comercializarii acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID19: Ce inseamna ca vaccinul este eficient in proportie de 95%?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, vom publica un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Greseala majora in vaccinul de la AstraZeneca. Oficialii au facut anuntul trist

AstraZeneca a fost printre primele companii farma care anuntau un candidat viabil pentru vaccinul anti-covid. Numai ca lucrurile nu arata asa cum au fost prezentate, initial, de AstraZeneca, iar acum lucrurile au iesit la suprafata. AstraZeneca se confrunta cu probleme Unii participanti la studiu au primit doar o doza partiala de vaccin AstraZeneca. Expertii au .

Romania a platit avansul pentru vaccinul impotriva COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )