Libnet.ro
UNICEF

20:45

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Playtech Playtech,
Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut. continuă pe Playtech

UE a ajuns la un acord si cu Moderna pentru vaccinul anti-COVID. Se vor cumpara pana la 160 de milioane de doze

Uniunea Europeana a incheiat un acord cu Moderna pentru vaccinul contra noului coronavirus dezvoltat de firma americana de biotehnologie. Este al saselea contractincheiat de reprezentnatii Bruxelles-ului cu.

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID19: Ce inseamna ca vaccinul este eficient in proportie de 95%?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, vom publica un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

INTERVIU Vlad Mixich: Nu va fi suficient sa avem vaccinul impotriva COVID-19. in Romania nu exista sistem de monitorizare a temperaturii pentru transport, iar marele calcai vulnerabil va fi acceptarea vaccinului

Intr-o vreme in care intreaga planeta numara zilele si saptamanile pana la aprobarea oficiala a unui vaccin impotriva COVID-19, in Romania nu va fi suficient sa avem acest vaccin, atrage atentia Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Hibele sunt numeroase, inclusiv faptul ca in tara noastra nu exista un sistem de monitorizare activa a temperaturii in mijloacele de transport pentru vaccinuri, in conditiile in care vaccinul produs de Pfizer, spre exemplu, ar trebui pastrat la minus 70 - minus 80 de grade Celsius. Nu in ultimul rand, acceptarea acestui vaccin este marele calcai vulnerabil al Romaniei la ora actuala, avertizeaza Vlad Mixich, in conditiile in care Romania este tara care, in perioada 2007-2017, a avut cea mai abrupta scadere a acceptarii vaccinarii din lume.

Cat costa vaccinul impotriva noului coronavirus, desi nu te va costa nimic sa te vaccinezi

Vaccinul Moderna impotriva coronavirus este al doilea care a trecut prin toate fazele de testare si este gata pentru distributie in masa. Acum, am aflat si pretul de achizitie. Pfizer a fost.

Pretul cerut guvernelor pentru vaccinul anti-COVID al Moderna, intre 25 si 37 de dolari doza

Compania farmaceutica americana Moderna va percepe guvernelor un pret cuprins intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat directorul general al companiei, Stephane Bancel, pentru saptamanalul german Welt am Sonntag, transmite Reuters. Moderna sustine ca vaccinul sau are o eficienta de 94,5%, potrivit rezultatelor ultimei etape a studiilor clinice faza a 3-a), devenind al doilea producator de vaccinuri care anunta rezultate peste asteptari, dupa Pfizer BioNTech.

Rusia, in plina campanie de marketing pentru vaccinul Sputnik V: va avea un pret mult mai mic!

Pentru a face fata lobby-ului occidental pentru vaccinurile americane, Rusia a decis sa apeleze la o.

De ce cursa pentru vaccinurile impotriva Covid este departe de a se fi terminat

In timp ce toata lumea sarbatoreste vestile promitatoare ca nu unul, ci doua vaccinuri impotriva Covid-19 s-au dovedit a avea o eficienta de cel putin 90% in prevenirea bolii, sunt inca destule intrebari fara raspuns cu privire la vaccinurile PfizerBioNTech si Moderna. De exemplu, scrie The Guardian, cum vor ii proteja acestea pe batrani, si mai ales pentru cat timp, dar si care aspecte ale raspunsului imunitar pe care le declanseaza sunt protectoare si care nu? Pot fi atinse rezultate mai bune, cu vaccinuri care tintesc parti diferite ale sistemului imunitar?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )