Libnet.ro
UNICEF

01:05

Londra deschide procedura pentru europenii care doresc sa ramna n Regatul Unit dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Londra deschide procedura pentru europenii care doresc sa ramna n Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil prin care rezidentii europeni instalati in Marea Britanie pot depune cererea pentru a ramane in tara dupa Brexit, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Procedura pentru europenii care doresc sa ramana in Regatul Unit dupa Brexit, DESCHISA

O aplicatie pe telefonul mobil prin care rezidentii europeni instalati in Marea Britanie pot depune cererea pentru a ramane in tara dupa Brexit, va fi lansata luni de guvernul britanic. in prezent in.

AJOFM Mehedinti organizeaza selectie pentru studentii care doresc sa lucreze 523;n Germania pe perioada vacantei de vara

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mehedinti anunta organizarea selectiei pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara minim 2 luni).

CONSTANTIN NITA: Amnistia- buna pentru cei care au suferit abuzuri

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, a declarat, astazi, ca a fost condamnat intr-un dosar facut la comanda si a sustinut ca amnistia ar fi buna pentru cei care au suferit anumite abuzuri si pentru reabilitarea imaginii institutiilor din Justitie.

Europenii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit pot face de azi cerere. Ce trebuie sa faca romanii?

Guvernul Marii Britanii lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit.

FOTO Sfaturile unei campioane la sah pentru cei care doresc sa practice sportul mintii: Nu poti sa te pregatesti cu o luna inainte de campionat

Pasiunea Malinei Aciu pentru sah i-a adus mai multe titluri de campioana nationala si vicecampioana europeana, dar si experiente de neuitat. Tanara de 16 ani, din Teleorman, se antreneaza pe Skype cu un profesor din celalalt capat al tarii.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR creste din nou

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,97%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei. Rob.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )