Libnet.ro
UNICEF

14:45

Londra: Un roman a murit in urma unui incendiu premeditat, intr-o zona frecventata de oameni fara adapost

Hotnews Hotnews,
 Londra: Un roman a murit in urma unui incendiu premeditat, intr-o zona frecventata de oameni fara adapost

Un roman a decedat, iar un altul a fost grav ranit, in urma unui incendiu premeditat in zona Ilford din estul Londrei, a anuntat Politia britanica, precizand ca doua persoane au fost inculpate in acest caz. continuă pe Hotnews

O fetita de 2 ani a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a cuprins casa familiei

O fetita de doi ani a suferit, joi, arsuri de gradul II pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a avut loc in localitatea Pecica, din judetul Arad. Copilul a fost trimis cu un elicopter la un spital din Bucuresti, relateaza Mediafax.

Batran mort si zeci de oameni evacuati, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Buzau. De la ce a pornit focul

Un pensionar de 86 de ani a murit joi dimineata, in urma unui incendiu izbucnit in apartamentul sau dintr-un bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Din cauza fumului dens, doua persoane au fost intoxicate, iar zeci de locatari ai blocului au fost evacuati.

Militari americani, dusi la spital in urma unui accident in Teleorman

Doi militari americani au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut in judetul Teleorman. intr-una dintre masini se aflau opt militari americani, doi dintre acestia fiind transportati la Spitalul.

Incendiu provocat la Londra. Un roman a murit, altul este ranit

Un cetatean roman a murit iar un altul a fost grav ranit in urma unui incendiu declansat premeditat .

Un roman a murit, iar altul a fost grav ranit, dupa ce locuinta improvizata in care traiau a fost incendiata la Londra

Un barbat a murit, iar un altul este in stare grava, in urma unui incendiu in zona Ilford din estul Londrei, a anuntat Politia britanica, precizand ca doua persoane au fost deja retinute in acest.

Incendiu provocat din cauza mai multor copii care s-ar fi jucat cu focul. O fetita de doi ani, din Arad, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului

O copila de doi ani a suferit arsuri de gradul II pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a avut loc joi in judetul Arad. Micuta va fi transportata la un spital din Bucuresti cu.

Sorina Pintea: Sistemul electronic de la Victor Babes, paralizat in urma unui atac cibernetic. Alte spitale sunt afectate

Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost tinta unui atac cibernetic cu ransomware care a blocat intregul sistem informatic al institutiei, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )