Libnet.ro
UNICEF

08:45

Militari americani, dusi la spital in urma unui accident in Teleorman

Antena3 Antena3,
Militari americani, dusi la spital in urma unui accident in Teleorman

Doi militari americani au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut in judetul Teleorman. intr-una dintre masini se aflau opt militari americani, doi dintre acestia fiind transportati la Spitalul. continuă pe Antena3

Trafic blocat pe Valea Oltului in urma unui accident. O persoana a decedat

Traficul rutier este blocat duminica pe DN7, km. 248+700, intre Boita si Lazaret, unde o persoana a .

MILITARI AMERICANI, implicati intr-un accident in Teleorman: Mai multe persoane au ajuns la spital

Opt militari americani au fost implicati intr-un accident rutier in judetul Teleorman. Doi dintre ei au fost transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale, informeaza Digi 24.

O fetita de 2 ani a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a cuprins casa familiei

O fetita de doi ani a suferit, joi, arsuri de gradul II pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a avut loc in localitatea Pecica, din judetul Arad. Copilul a fost trimis cu un elicopter la un spital din Bucuresti, relateaza Mediafax.

Londra: Un roman a murit in urma unui incendiu premeditat, intr-o zona frecventata de oameni fara adapost

Un roman a decedat, iar un altul a fost grav ranit, in urma unui incendiu premeditat in zona Ilford din estul Londrei, a anuntat Politia britanica, precizand ca doua persoane au fost inculpate in acest caz.

Fortele Terestre Americane in Europa, dupa ce militari americani au distrus, din greseala, culturi agricole din Ialomita: Ne vom asigura ca cei afectati vor fi compensati

Persoanele ale caror culturi agricole au fost distruse de tancurile unor militari ai Armatei SUA, participanti la exercitiul multinational Saber Guardian 19, vor fi despagubite potrivit procedurilor NATO, au precizat vineri Fortele Terestre Americane in Europa USAREUR), intr-un comunicat in care exprima respectul Armatei SUA fata de poporul roman si regretul pentru orice neplacere cauzata de recentul incident.

Accident grav produs de un tanar care conducea o masina cu volan pe dreapta

O persoana a murit si alte trei au fost ranite in urma unui accident produs, sambata, in judetul Bistrita-Nasaud, relateaza Agerpres, care citeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

ACCIDENT CUMPLIT pe DN2! Un autoturism si un autobuz cu 31 de pasageri s-au ciocnit frontal. Cate victime sunt?

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 2, in localitea Golesti, judetul Vrancea, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autobuz cu 31 de.

Sorina Pintea: Sistemul electronic de la Victor Babes, paralizat in urma unui atac cibernetic. Alte spitale sunt afectate

Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost tinta unui atac cibernetic cu ransomware care a blocat intregul sistem informatic al institutiei, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )