Libnet.ro
UNICEF

23:00

LOreal Romania doneaza produse si gel pe baza de alcool catre spitalele de boli infectioase

Adevărul Adevărul,
LOreal Romania doneaza produse si gel pe baza de alcool catre spitalele de boli infectioase

LOreal Romania doneaza peste 42. 000 de produse catre spitalele de boli infectioase din tara si peste 7,5 tone de gel pentru curatarea mainilor pe baza de alcool catre spitale, farmacii si retelele alimentare. continuă pe Adevărul

L and Oreal Romania doneaza produse de igiena si geluri dezinfectante spitalelor, farmaciilor si retelelor alimentare

Peste 42. 000 de produse au fost donate de L and Oreal Romania spitalelor de boli infectioase din tara, iar mai mult de 7,5 tone de gel pentru curatarea mainilor pe baza de alcool vor ajunge la spitale, farmacii si retelele alimentare, a anuntat, joi, producatorul de cosmetice.

E.ON Romania doneaza 250.000 kWh celor afectati de coronavirus

ON Romania va dona 250. 000 kWh catre consumatorii casnici care au nevoie de ajutor in aceasta perioada marcata in toate planurile de efectele pandemiei COVID-19.

Timisoreana doneaza 1 milion de lei catre Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea de echipamente pentru spitale

Producatorul de bere Timisoreana a anuntat joi ca doneaza 1 milion de lei catre Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea de echipamente urgente si necesare pentru spitalele din Romania, ca parte a initiativei nationale de strangere de fonduri separatidarimpreuna, menita sa sprijine necesitatile urgente ale sistemului medical din Romania in lupta impotriva Coronavirus.

OTP Bank Romania doneaza 500 de mii de lei catre spitale si comunitati locale

OTP Bank Romania directioneaza 500. 000 lei catre spitale si comunitati locale, in lupta impotriva raspandirii si combaterii pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

IN URMATOARELE TREI SAPTAMANI: E.ON Romania doneaza 250.000 kWh consumatorilor casnici care au nevoie de ajutor

ON Romania a anuntat, joi, ca lanseaza o noua campanie Daruieste Lumina, prin intermediul careia va dona 250. 000 kWh catre consumatorii casnici care au nevoie de ajutor in aceasta perioada marcata in toate planurile de efectele pandemiei Covid-19, iar intreaga cantitate va fi distribuita prin intermediul utilizatorilor de social media.

E.ON Romania doneaza inca 500.000 de lei spitalelor

Companiile E. ON Romania din domeniile distributiei si furnizarii de energie electrica si gaze naturale vor contribui cu inca 500. 000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19, conform unui comunicat remis marti de E. ON Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )