Libnet.ro
UNICEF

16:00

Loredana Groza, fail maxim in Photoshop! Fanii au observat ce si-a modificat la corp si au taxat-o

Playtech Playtech,
Loredana Groza, fail maxim in Photoshop! Fanii au observat ce si-a modificat la corp si au taxat-o

Loredana Groza a cazut in penibil din cauza unei postari recente. Cunoscuta cantareata a incercat sa-si modifice corpul cu ajutorul unui program de editare, dar nu prea a reusit sa faca schimbari care sa nu fie extrem de vizibile. Cum arata poza pentru care fanii au taxat-o? Loredana Groza, taxata de fani din cauza unei . continuă pe Playtech

Loredana Groza, dezvaluiri socante despre traumele din copilarie: Ma lasam si nu comentam, inghiteam in sec, stergeam o lacrima in coltul ochiului

Loredana Groza este o cantareata si o femeie de succes, dar nu intotdeauna a trait intr-un glob de cristal, asa cum multa lume ar putea crede. Vedeta a avut parte de un trecut tumultuos si traumatizant pe alocurri, pe care il povesteste acum, dupa multi ani. Prin ce traume a trecut Loredana Groza in copilarie .

Loredana Groza, despre drama din copilarie: Este o trauma pe care o porti cu tine o viata intreaga

Una dintre cele mai indragite cantarete din Romania si-a deschis sufletul in fata fanilor si a povestit despre momentele dificile prin care a trecut in copilarie. Loredana Groza, batjocorita.

Loredana Groza despre traumele din copilarie: Nu comentam, inghiteam in sec si stergeam o lacrima in coltul ochiului

Loredana Groza a vorbit la Sinteza Zilei despre momentele dificile prin care a trecut in copilarie, in contextul filmuletelor aparute cu copiii batjocoriti de colegi la scoala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )