Libnet.ro
UNICEF

15:00

Loredana Groza, imagini mai mult decat indecente in costum de baie. Pozitiile astea sunt ireale

Playtech Playtech,
Loredana Groza, imagini mai mult decat indecente in costum de baie. Pozitiile astea sunt ireale

Loredana Groza incinge atmosfera urmaritorilor sai din mediul online. Celebra cantareata e foarte mandra de sacrificiile pe care le face pentru a avea un corp perfect odata cu trecerea anilor. Imaginile recente cu solista in costum de baie au surprins pe toata lumea. Fotografiile sunt destul de picante. Loredana Groza, noi fotografii picante in costum . continuă pe Playtech

Horoscop bani pentru 2021. Zodiile care vor castiga mai mult decat si-au imaginat

Specialistii aduc noi previziuni despre zodii pentru perioada ce urmeaza. Saturn urmeaza sa fie stationat in Capricorn pe parcursul anului, urmand ca in septembrie sa se intoarca retrograd, dupa ce in aprilie Varsatorul e in vizorul astrelor din nou. Horoscop pentru bani 2021. Care sunt zodiile care au noroc in acest sector? Berbec inceputul .

Mai mult decat carii! Ce patim daca nu ne spalam pe dinti?

Cu siguranta ti se intampla uneori sa nu poti sau sa nu ai pur si simplu chef sa te speli pe dinti, gandindu-te ca este total inofensiv. Da, poate parea asa, insa, daca obiceiul se repeta, te vei alege cu o serie de probleme de sanatate la care nici nu te gandesti. Nu doar carii, asa cum poate ai crede.

Pompierii care au intervenit la incendiul din Constanta au intarziat cu autoscara mai mult decat s-a anuntat initial. Seful ISU Dobrogea, intrebat daca au mintit colegii sai: Din pacate, cred ca da (VIDEO)

Tot mai multe semne de intrebare apar in legatura cu interventia pompierilor la incendiul de marti dimineata din Constanta, soldat cu moartea unei persoane. O femeie si-a pierdut viata dupa ce s-a aruncat de.

Un barbat din Fagaras a convins o tanara angajata la pacanele ca a castigat de 10 ori mai mult decat castigase in realitate

Un babat in varsta de 40 de ani, din Fagaras, s-a bucurat atat de tare atunci cand a castigat la pacanele incat a convins-o pe angajata salii de jocuri sa ii dea de 10 ori mai multi bani decat castigase in realitate.

Sotia lui Kim Jong-un a aparut public dupa mai mult de un an

Ri Sol-ju, sotia liderului nord-coreean Kim Jong-un, a aparut public pentru prima data in mai mult de un an, potrivit presei de stat.

REPORTAJ Nopti albe din cauza gerului in fermele de legume. Mancam mai mult marketing decat rosii

De trei nopti, legumicultorii din doua bazine legumicole importante ale judetului cu cei mai multi fermieri inscrisi in programul Tomata, inca de la infiintare, se lupta sa-si salveze plantele de ger. Ce le cer acestia consumatorilor.

Ungaria va primi o cantitate de vaccin Sinopharm mai mare decat era planificat initial

Compania chineza Sinopharm va fi pregatita sa furnizeze Ungariei, inainte de data livrarii prevazuta de contract, un volum mai mare de vaccin anti-COVID-19 decat s-a angajat initial, a anuntat astazi ministrul de externe ungar Peter Szijjarto.

Rafila: Tataru a fost un ministru mai bun decat Voiculescu. Tataru macar avea interes si consistenta in activitatile sale

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat miercuri, dupa ce motiunea impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu a picat, ca ministrul anterior, Nelu Tataru, era un ministru mai bun. De asemenea, social-democratul e de parere ca motiunea ar fi trecut daca votul ar fi fost secret, asa cum au solicitat parlamentarii PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )