Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ungaria va primi o cantitate de vaccin Sinopharm mai mare decat era planificat initial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungaria va primi o cantitate de vaccin Sinopharm mai mare decat era planificat initial

Compania chineza Sinopharm va fi pregatita sa furnizeze Ungariei, inainte de data livrarii prevazuta de contract, un volum mai mare de vaccin anti-COVID-19 decat s-a angajat initial, a anuntat astazi ministrul de externe ungar Peter Szijjarto. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei este multumit de bugetul primit pentru 2021: Este mai mare cu mult. Cel mai mare din ultimii 30 de ani

Bugetul Ministerului Educatiei este, in valoare absoluta, cel mai mare din ultimii 30 de ani, dar ca procent din PIB este ceva mai mic decat cel de anul trecut, a declarat duminica ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, la emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Horoscop bani pentru 2021. Zodiile care vor castiga mai mult decat si-au imaginat

Specialistii aduc noi previziuni despre zodii pentru perioada ce urmeaza. Saturn urmeaza sa fie stationat in Capricorn pe parcursul anului, urmand ca in septembrie sa se intoarca retrograd, dupa ce in aprilie Varsatorul e in vizorul astrelor din nou. Horoscop pentru bani 2021. Care sunt zodiile care au noroc in acest sector? Berbec inceputul .

Mai mult decat carii! Ce patim daca nu ne spalam pe dinti?

Cu siguranta ti se intampla uneori sa nu poti sau sa nu ai pur si simplu chef sa te speli pe dinti, gandindu-te ca este total inofensiv. Da, poate parea asa, insa, daca obiceiul se repeta, te vei alege cu o serie de probleme de sanatate la care nici nu te gandesti. Nu doar carii, asa cum poate ai crede.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in ultimul trimestru din 2020

In ultimele trei luni din 2020, tara noastra a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din Uniunea Europeana, inregistrand o crestere de 5,3% fata de al treilea trimestru, in timp ce, la nivelul UE, PIB-ul a scazut cu 0,4%.

FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV, a declarat astazi premierul Florin Citu, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

VLAD VOICULESCU: Bugetul pentru activitatile Ministerului Sanatatii este un pic mai mare fata de anul trecut

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca bugetul care ramane efectiv in acest an pentru activitatile ministerului de resort este un pic mai mare fata de anul trecut, dar nu este suficient.

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare.

Peste jumatate dintre romani spun ca facturile lor cresc mai rapid decat veniturile, iar trei cupluri din 10 declara ca relatia lor ar putea fi mult mai buna daca si-ar gestiona mai bine banii (studiu)

In Romania, categoria cea mai afectata de scaderea veniturilor in 2020 este reprezentata de tinerii intre 18-21 ani si apoi de categoria intre 22-37 ani, arata datele unui studiu realizat de Intrum Romania, parte a Intrum Grup, activ pe piata de credit management si colectare de creante. O parte dintre ei sunt la primul loc de munca dupa terminarea facultatii sau tocmai si-au intemeiat o familie. Acestia afirma ca, inca din martie 2020, veniturile lor au inceput sa scada si nici pana la momentul efectuarii studiului nu s-au stabilizat. Desi pentru 41% dintre respondenti venitul a fost dezechilibrat la un moment dat pe parcursul anului, pentru 38% dintre acestia, venitul nu s-a modificat sau chiar s-a consolidat. insa 34% din esantionul intervievat ramane inca pragmatic cu privire la venitul gospodariei, pregatindu-se pentru inca o scadere.

Pompierii care au intervenit la incendiul din Constanta au intarziat cu autoscara mai mult decat s-a anuntat initial. Seful ISU Dobrogea, intrebat daca au mintit colegii sai: Din pacate, cred ca da (VIDEO)

Tot mai multe semne de intrebare apar in legatura cu interventia pompierilor la incendiul de marti dimineata din Constanta, soldat cu moartea unei persoane. O femeie si-a pierdut viata dupa ce s-a aruncat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )