Libnet.ro
UNICEF

14:01

Loredana, tribut pentru victimele Colectiv la marele ei concert VIDEO

ADPM ADPM,
Loredana, tribut pentru victimele Colectiv la marele ei concert VIDEO

Loredana a sustinut aseara marele sau concert de la Sala Palatului, in cadrul caruia a cantat inclusiv propria versiune a piesei Black to Life, a trupei Goodye to Gravity. In plus, tot in memoria victimilor din Colectiv, a interpretat, in duet cu Gabriel Cotabita, piesa Mi-e dor de tine a regretatei Malina Olinescu. continuă pe ADPM

FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Peste 600 de persoane au marsaluit prin tot orasul scadand impotriva Guvernului, a clasei politice si a Patriarhului Daniel. Cei in varsta si cei tineri s-au plans deopotriva ca le-au plecat in strainatate copiii si parintii pentru un trai mai bun.

Julio Iglesias, mesaj pentru victimele de la Colectiv: Romania a fost intotdeauna in inima mea, simt durere in aceste momente dificile

Julio Iglesias 72 de ani) a adresat pe Facebook un mesaj in limba romana, dar si o poza cu mesajul in limba engleza, catre victimele de la clubul Colectiv, marturisind ca inima lui a fost mereu alaturi de Romania.

Manifestatiile din Romania pentru victimele de la Colectiv, sustinute si de romanii din Chicago

In ultimele zile a avut loc o mobilizare impresionanta si in Diaspora, cu privire la victimele din Colectiv, ceea ce arata ca ecoul manifestatiilor din Romania este puternic si dincolo de granite. Romanii au iesit in strada si la Londra, Paris, Madrid,.

Clopotele bisericilor din Capitala bat la ora 22.30 pentru victimele din Colectiv

Clopotele de la Patriarhia Romana si de la toate bisericile din Capitala bat, vineri seara, la ora 22. 30, in memoria celor 32 de tineri morti in urma cu o saptamana in incendiul din clubul Colectiv.

Preotii din Brad s-au rugat in centrul orasului pentru victimele din Colectiv, in fata zecilor de participanti la miting

O slujba de comemorare a victimelor incendiului din Clubul Colectiv a avut loc in aceasta seara in fata troitei din centrul municipiului Brad. Preotii au fost invitati sa tina slujba chiar de catre organizatorii mitingului la care au participat zeci de localnici.

Concert caritabil Grimus: sustinem strangerea de fonduri pentru victimele din Colectiv ce sunt inca in viata

Trupa Grimus sustine, astazi, de la ora 16. 00, in Piata Unirii, la Clopot, un concer caritabil pentrustrangerea de Fonduri pentru Grefele de Piele si Medicamentele necesare victimelor din Colectiv ce sunt inca in viata.

FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele din Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Peste 600 de persoane au marsaluit prin tot orasul scadand impotriva Guvernului, a clasei politice si a Patriarhului Daniel. Cei in varsta si cei tineri s-au plans deopotriva ca le-au plecat in strainatate copiii si parintii pentru un trai mai bun.

DNA cerceteaza cum a emis Primaria Sectorului 4 autorizatia pentru clubul Colectiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ancheteaza modul in care Primaria Sectorului 4 a emis autorizatia de functionare a clubului Colectiv, dupa ce Parchetul General si-a declinat competenta. Noul dosar vizeaza abuzul in serviciu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )