Libnet.ro
UNICEF

05:45

Loteria bonurilor fiscale pentru luna mai, programata astazi, la ora 19.30

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Loteria bonurilor fiscale pentru luna mai, programata astazi, la ora 19.30

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 mai 2016 este programata pentru astazi, la ora 19. 30, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anuntat, Ministerul Finantelor Publice MFP). continuă pe Ziarul Bursa

Duminica are loc extragerea Loteriei Fiscale pentru luna mai

Loteria Bonurilor Fiscale va avea o noua extragere duminica, 19 iunie, la ora 19:30, la care participa toate bonurile fiscale din perioada 1-31 mai.

O noua extragere la Loteria bonurilor fiscale. Cine sunt castigatorii

Bonurile fiscale emise in data de 20 mai, cu o valoare de 79 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 mai 2016 , programata duminica, 19 iunie

Ministerul Finantelor Publice anunta ca extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 mai 2016 este programata pentru duminica, 19 iunie, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Distructiva incalzire globala: luna mai a fost cea mai calduroasa din ultimul secol

Clima noastra e intr-o continua si rapida schimbare, dar din pacate nu intr-un sens pozitiv. NASA a confirmat ca luna mai a acestui an a fost cea mai calduroasa, inca de cand pastram evidenta temperaturilor. Anormalul este noul normal, a spus David Carlson de laWorld Climate Research Programme,care a contribuit la colectarea datelor. Din punctul [].

Luna mai 2016, cea mai calduroasa din ultimul secol

Luna mai 2016, cea mai calduroasa din ultimul secol .

Avertismentul climatologilor: Luna mai 2016, cea mai calduroasa din ultimul secol, la nivel global. Temperaturile sunt in crestere!

Luna mai a anului curent a fost cea mai calduroasa din ultimul secol, la nivel global, iar vara aceasta promite sa fie, de asemenea, cea mai calduroasa din ultimii ani, potrivit datelor climatologice la nivel.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din UE, de -3%

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de -3%, in timp ce la nivelul UE inflatia a fost -0,1%, potrivit datelor publicate joi de biroul de statistica Eurostat, potrivit News. ro.

Fragmente ale avionului EgyptAir, prabusit in luna mai, descoperite in Mare Meditarana

Echipele de cautare au gasit in Marea Mediterana mai multe fragmente ale avionului de pasageri apartinand companiei Egypt Air, prabusit acum trei saptamani au fost localizate de o ambarcatiune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )