Libnet.ro
UNICEF

21:30

Loteria Romana a acordat premii de peste 37 de milioane de euro in primele doua luni

România Liberă România Liberă,
Loteria Romana a acordat premii de peste 37 de milioane de euro in primele doua luni

Loteria Romana a acordat, in primele doua luni ale anului in curs, un numar de 1. 842 de castigur. continuă pe România Liberă

Loteria Romana a acordat premii de 37 milioane de euro in doua luni. Cati norocosi au fost

}n primele doua luni, Loteria Romana a acordat castiguri in valoare de 37 milioane de euro, a informat compania. cele mai mari premii s-au inregistrat la categoriaLoto 6/49, unde s-au inregistrat 70. 140 de castiguri.

Fonduri nerambursabile de peste 100 milioane de euro, pregatite pentru trei proiecte IT in educatie: Campus Wi-Fi in scolile de nivel gimnazial, Biblioteca scolara virtuala si Sistem IT de management al scolaritatii

Fonduri neramburasabile in valoare de peste 100 de milioane de euro sunt pregatite pentru implementarea a trei proiecte IT in sectorul educatiei, potrivit unui ghid al solicitantului supus recent dezbaterii publice de organismele care gestioneaza proiectele IT finantate cu fonduri UE din Ministerul Comunicatiilor si Ministerul Educatiei. Solicitant eligibil este in special Ministerul Educatiei care, dupa aprobarea cererii de finantare, va lansa licitatii publice pentru implementarea acestor proiecte.

Duminica au loc noi trageri la Loteria Romana

Loteria Romana organizeaza, duminica, Tragerile Speciale Loto ale Primaverii. Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, Loteria Romana organizeaza doua trageri: o tragere principala si una suplimentara.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28 milioane de lei 6 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior, de 23,8 milioane de lei 5,1 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 4,7 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 22,2 milioane de lei 4,7 milioane de euro).

Ministerul Finantelor a atras peste 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 48 de luni, la un randament mediu de 3,99% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )