Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul Finantelor a atras peste 500 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras peste 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 48 de luni, la un randament mediu de 3,99% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a atras 511,3 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 511,3 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 113 luni, la un randament mediu de 4,48% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

OUG aprobat de Guvern: Primariile vor putea imprumuta de la Trezoreria Statului pana in 500 milioane de lei, pe motiv ca nu ajung banii din bugetul de stat si fondurile europene/ Vor putea folosi excedentul bugetar pentru cheltuielile cu personalul

Unitatile administrativ-teritoriale vor putea solicita, in perioada 2018-2019, imprumuturi din venituri din privatizare, inregistrate in contul curent general al Trezoreriei Statului, in limita a 500 de milioane de lei, potrivit unui proiect de OUG aprobat joi de Guvern. In plus, vor putea sa utilizeze excedentul bugetului local pentru a finanta si cheltuielile cu personalul. De asemenea, contributiile de asigurari sociale si impozitul pe venit aferente drepturilor salariale declarate si neachitate pana la 31 decembrie 2017 se achita anul acesta de catre unitatile de invatamant preuniversitar din bugetele unitatilor administrativ-teritoriale, din veniturile proprii ale acestora si din sume defalcate din TVA.

Decizie a Guvernului Dancila: UAT-urile pot contracta imprumuturi de pana la 500 de milioane de lei din venituri din privatizare

Guvernul a aprobat, joi, o ordonanta de urgenta prin care unitatile administrativ-teritoriale pot sa solicite, in perioada 2018-2019, contractarea de imprumuturi din venituri din privatizare, inregistrate in contul curent general al Trezoreriei Statului, in limita sumei de 500 de milioane de lei, cu tragerea imprumutului integral autorizat in anul 2019.

BCR si-a scazut profitul net cu 36%, la 668 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) si-a diminuat profitul net cu 36,11%, anul trecut fata de 2016, de la peste 1 miliard de lei la circa 668 milioane lei, conform comunicatelor bancii. in acest context, Sergiu Manea, CEO BCR, declara: Pentru a masura performanta noastra in 2017, privesc mai intai de toate la impactul pe care l-am generat in constructia de bunastare si la modul in care am reusit sa fim o banca responsabila. imi doresc sa fi facut mai mult si cred ca putem face mult mai mult invatand de la clientii nostri despre ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei.

Ministerul Finantelor Publice a alocat 2 miliarde de lei pentru Programul Prima Casa 2018

In plus fata de anul precedent incepand cu acest an alocarea plafonului total intre finantatorii participanti in Programul Prima casa se realizeaza si prin aplicarea criteriilor si procedurii de evaluare a activitatii desfasurate de finantatori in anul 2017.

CFR Calatori estimeaza pierderi de 367,68 milioane lei, in acest an

CFR Calatori estimeaza pierderi de 367,68 milioane lei in acest an si venituri totale de 2,08 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli publicat in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

CFR Calatori estimeaza ca va avea pierderi de 368 milioane lei in acest an, de patru ori mai mult decat in 2017

CFR Calatori estimeaza pierderi de 367,68 milioane lei in acest an si venituri totale de 2,08 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli publicat in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, citat de news. ro.

Ministerul Finantelor, explicatii despre formularul care va inlocui declaratia 600: Este analizata posibilitatea reintroducerii mecanismului de retinere la sursa a CASS pentru veniturile din drepturi de autor

Ministerul Finantelor prezinta felul in care va functiona formularul unic ce va inlocui declaratia 600, document in baza caruia persoanele care obtin venituri din activitati independente sa plateasca CAS s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )