Libnet.ro
UNICEF

18:30

Loto 649. Cine este femeia care a castigat cel mai mare premiu la Loto 649 in 2019, cu cateva zile inainte de Craciun. Mesaj pentru toti romanii!

Antena3 Antena3,
Loto 649. Cine este femeia care a castigat cel mai mare premiu la Loto 649 in 2019, cu cateva zile inainte de Craciun. Mesaj pentru toti romanii!

Loto 649. Castigatoarea marelui premiu de categoria I la extragerea Loto 649 din 22 decembrie 2019, in valoare de peste 4,8 milioane de euro, si-a ridicat astazi premiul, potrivit unui comunicat al Loteriei Romane. continuă pe Antena3

Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloana

Politistii l-au identificat pe schiorul care a accidentat joi un copil pe partia de schi din Sinaia si care a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala.

Rezultate Loto 649 din 5 ianuarie 2020. Care sunt numerele extrase

Duminica, 5 ianuarie, au loc primele trageri LOTO: 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 din noul an, dupa ce au fost organizate tragerile speciale LOTO din prima zi a lui 2020.

CINE A CASTIGAT MARELE PREMIU la LOTO 649! Surpriza este URIASA! A RIDICAT aproape 5 MILIOANE DE EURO!

Castigatoarea marelui premiu de la tragerea LOTO 649 din data de 22. 2019 si-a revendicat premiul, cel mai mare premiu castigat la Loto 649 in anul 2019! CUTREMUR LA PRO TV! ANDREEA ESCA, iN SCAUN CU.

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Ea este femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul italian. Ce ii facuse partenerul de viata

Ea este femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul de origine italiana, in varta de 64 de ani. Ce ii facuse partenerul de viata? Ea e femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul italian Nicoleta Postolici era impreuna cu Mario Monaco de la varsta de 19 ani.

Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scalda in bani

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea. Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea? Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale .

Cine este si cum arata sotia lui Daniel Buzdugan. Monica a fost mereu o prezenta extrem de discreta

Daniel Buzdugan este deja de ani buni o prezenta cunoscuta in Romania. Cu toate astea, sotia sa a continuat sa ramana o prezenta discreta, respectand astfel intimitatea familiei sale. Cum arata aceasta si cine este? Cine este sotia lui Daniel Buzdugan? Daniel si Monica au o casnicie fericita deja de ani buni, iar rodul iubirii .

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Cine este fostul sot al Alinei Puscas. Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presa ca este inselata, la doar cateva luni de la cununie

Despre mariajul vedetei Antena 1, Alina Puscas si Viktor Bieltz, s-a scris la vremea respectiva mult in presa romaneasca. Alina, in 2014, afla din presa de scandal de relatia fostului sot cu o alta dama. Acest lucru a daramat-o complet, totul culminand cu divortul. Cine este fostul sot al Alinei Puscas Viktor Bieltz, fostul sot .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )