Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloana

Antena3 Antena3,
Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloana

Politistii l-au identificat pe schiorul care a accidentat joi un copil pe partia de schi din Sinaia si care a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala. continuă pe Antena3

Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloana

Politistii l-au identificat pe schiorul care a accidentat joi un copil pe partia de schi din Sinaia si care a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala.

ULUITOR: A facut 20 de MILIOANE DOLARI din prima zi a anului! Cine este ARTISTUL care a dat lovitura la inceput de 2020

Ai munci sau ai dormit azi? Ei bine, in timpul asta unul din artistii de top ai lumii au facut nici mai mult, nici mai putin decat 20 de milioane de dolari! PROFETIE APOCALIPTICA DE SARBATORI! COSMAR TOTAL.

Copil de 10 ani accidentat grav pe o partie din Sinaia. Ce s-a intamplat cu schiorul care l-a lovit

Un copil de 10 ani a fost ranit grav, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla, impreuna cu tatal sau, pe partia Varianta, din statiunea prahoveana Sinaia, situata intre Cota 1400 si Cota 2000. Baiatul a fost lovit accidental de un schior.

Politistii cauta barbatul care a accidentat grav un baiat de 10 ani pe partia de schi din Sinaia

Politistii desfasoara activitati pentru identificarea persoanei care a accidentat joi un copil pe partia de schi din Sinaia si care a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala.

Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu. Artista a recunoscut oficial relatia FOTO

De-a lungul timpului, artista Oana Radu a tot negat speculatiile care au luat amploare, dupa ce se afisa tot mai mult cu antrenorul ei de fitness. insa a veniment momentul ca aceasta sa-si ia inima-n dinti si sa recunoasca ca este intr-o relatie cu acesta. Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu .

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Cine este fostul sot al Alinei Puscas. Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presa ca este inselata, la doar cateva luni de la cununie

Despre mariajul vedetei Antena 1, Alina Puscas si Viktor Bieltz, s-a scris la vremea respectiva mult in presa romaneasca. Alina, in 2014, afla din presa de scandal de relatia fostului sot cu o alta dama. Acest lucru a daramat-o complet, totul culminand cu divortul. Cine este fostul sot al Alinei Puscas Viktor Bieltz, fostul sot .

Andreea Raicu are o fetita adoptata. Vedeta a povestit cine este Maria si ce legatura au acum

Andreea Raicu este una dintre cele mai longevive prezente din showbiz-ul autohton. Putini stiu insa ca aceasta, desi nu a devenit mama pe cale biologica a mentinut o legatura speciala cu Maria, fetita pe care a cunoscut-o intr-un centru de plasament, si care, a devenit, la randul ei, mama. Andreea Raicu are o fetita adoptata .

Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Eveniment tragic in Capitala. Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria sa locuinta. Care este motivul pentru care barbatul a ramas fara suflare? Barbat ucis cu brutalitate in sectorul 4 din Capitala Politia a fost anuntata in jurul orei 23:50 la locuinta unui barbat de 64 de ani .

Cine este si ce meserie are Nina Iliescu. De ce a stat mereu in umbra fostului presedinte

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte al tarii, Ion Iliescu este o doamna care a decisa sa ramana cumva intr-un con de umbra in ceea ce priveste aparitiile publice. Spre deosebire de sotul sau, Nina a ales discretia, nu doar pe parcursul celor trei mandate ale lui Ion Iliescu de presedinte al tarii, ci pe parcursul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )