Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lotul Romaniei pentru primele meciuri din Liga Natiunilor

Online Sport Online Sport,
Lotul Romaniei pentru primele meciuri din Liga Natiunilor

Selectionerul Cosmin Contra a anuntat lotul de 25 de jucatori pe care se va baza in primele doua meciuri din noua competitie Liga Natiunilor, cu Muntenegru 7 septembrie)si Serbia 10 septembrie). continuă pe Online Sport

Lotul cu care selectionerul Cosmin Contra va aborda primele meciuri din Liga Natiunilor

Selectionerul Cosmin Contra a anuntat, vineri, lotul pe care va miza la primele meciuri din noua competitie Liga Natiunilor UEFA, intre jucatorii convocati numarandu-se tinerii Tudor Baluta si Denis Dragus. Atacantul Florin Andone Brighton) lipseste, fiind accidentat.

Contra a anuntat lotul pentru meciurile cu Muntenegru si Serbia. Cine este surpriza selectionerului la debutul in Liga Natiunilor

Vineri, 31 august, selectionerul Cosmin Contra a anuntat lotul pe care va miza la primele meciuri din noua competitie Liga Natiunilor UEFA.

Contra a anuntat lotul pentru meciurile cu Muntenegru si Serbia. Cine e surpriza selectionerului la debutul in Liga Natiunilor

Vineri, 31 august, selectionerul Cosmin Contra a anuntat lotul pe care va miza la primele meciuri din noua competitie Liga Natiunilor UEFA.

Europa League. Componenta grupelor din Liga Europa

Vineri a fost stabilita componenta grupelor Europa League. Pentru a doua oara in ultimii 15 ani Romania nu are nicio echipa in grupele cupelor europene. Componenta celor 12 grupe, stabilita dupa.

Anunt important pentru toate siteurile din Romania

Domeniile . ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala vor fi sterse automat incepand de joi, 30 august 2018, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, Ministerul Comunicatiilor si So.

Robert Ophele: candidatul pentru supervizarea bancilor din zona euro

Presedintele Autoritatii de reglementare a pietelor financiare din Franta AMF), Robert Ophele, a confirmat astazi, pentru AFP, ca si-a depus candidatura la presedintia organismului din cadrul Bancii Centrale Europene BCE) care se ocupa de supervizarea bancilor din zona euro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )