Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru toate siteurile din Romania

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru toate siteurile din Romania

Domeniile . ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala vor fi sterse automat incepand de joi, 30 august 2018, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, Ministerul Comunicatiilor si So. continuă pe Antena3

Celebrul tren Orient Express, ingenuncheat de starea cailor ferate din Romania

Strig in pustiu de ani de zile pentru infrastructura moderna in Romania. Spanzuram miliarde pe stadioane in orase fara echipe de fotbal, pavele la tara si alte traznai sulfuroase. Infrastructura Romaniei, rusinea.

Noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti: Nu pot sa discut situatia politica din Romania. Sunt aici sa ascult, sa invat

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Andrew Noble, a afirmat marti, referindu-se la situatia politica din Romania, ca peste tot in lume viata politica este turbulenta, precizand ca a venit in tara.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

Anunt important facut de autoritati! Persoanele care vor primi vouchere de 3.000 de euro in urmatoarea perioada

Peste 500 de cupluri vor primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, in cadrul Programului FIV - O sansa pentru cuplurile infertile, iar alte aproape 100 de dosare inscrise in program.

(P) Hai la FOTBAL! Ultima saptamana de preselectii la singurul club din Romania care NU percepe nicio taxa sau cotizatie!

Esti pasionat de fotbal? Crezi ca esti talentat dar nu ai avut inca sansa sa fie vazut de un antrenor cu viziune? Foarte important: nu ai avut pana acum posibilitati financiare sa bati la usa unui club.

HOROSCOP complet pentru luna Septembrie: schimbari mari pentru toate zodiile! Capricornii isi gasesc jumatatea

Luna Septembrie aduce schimbari mari pentru toate semnele zodiacale. Iata ce ti-au rezervat si tie. BERBEC Ai energie sa faci lucruri noi si sa iti exprimi creativitatea. Vei invata sa iti folosesti emotiile mai.

Transportul multimodal conecteaza afacerile din Romania cu pietele internationale

Revista Intermodal and Logistics organizeaza pe 20 septembrie 2018, la Hotel Caro, Bucuresti, cea de-a doua editie a ROMANIA CONNECTED - eveniment B2B dedicat promovarii solutiilor de transport multimodal in Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Cat castiga castiga o femeie din Romania care cultiva cel mai scump condiment din lume.Am investit mult in primul an. Necesita munca si ingrijire

O femeie din judetul Bihor se pare ca a gasit o metoda ingenioasa de a face bani. Viorica Froicu cultiva sofran, acesta fiind considerat cel mai scump condiment din lume deoarece un singur kilogram ajunge sa.

Cat castiga o femeie din Romania care cultiva cel mai scump condiment din lume.Am investit mult in primul an. Necesita munca si ingrijire

O femeie din judetul Bihor se pare ca a gasit o metoda ingenioasa de a face bani. Viorica Froicu cultiva sofran, acesta fiind considerat cel mai scump condiment din lume deoarece un singur kilogram ajunge sa.

SCANDAL MONSTRU in sportul romanesc! Regele judo-ului din Romania, dat afara inaintea CAMPIONATULUI MONDIAL

Antrenorul lotului masculin de judo, Adrian Croitoru, a fost suspendat din functie cu trei saptamani inainte de startul Campionatului Mondial din Azerbaijan. Presedintele Federatiei Romane de Judo, Cozmin.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )