Libnet.ro
UNICEF

19:30

Lovitura adusa crimei organizate din Europa. O suta de persoane, inclusiv din Romania, au fost arestate

Antena3 Antena3,
Lovitura adusa crimei organizate din Europa. O suta de persoane, inclusiv din Romania, au fost arestate

O suta de persoane au fost arestate intr-o singura zi in Europa, inclusiv in Romania, intr-o lovitura majora adusa crimei organizate. Suspectii arestati se ocupau cu producerea de acte de identitate false,. continuă pe Antena3

Europol. Lovitura majora adusa crimei organizate: 100 de arestari, inclusiv in Romania

O operatiune de amploare la nivel european a dus la arestarea a 100 de persoane, inclusiv din Romania. Este vorba despre o actiune care vizeaza folosirea de acte de identitate false de catre crima organizata, care se vindeau cu sume intre 250 si 1. 500 de euro, a anuntat miercuri Europol, citat de Mediafax.

Ce pozitie ocupa Romania anul acesta in topul destinatiilor ieftine de litoral din Europa

Romania se afla pe locul patru in topul celor mai ieftine destinatii de litoral din Europa, in urma competitorilor Bulgaria, Spania, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Romania se situeaza pe locul patru in topul destinatiilor ieftine de litoral din Europa

Romania se afla pe locul patru in topul celor mai ieftine destinatii de litoral din Europa, in urma competitorilor Bulgaria, Spania si Turcia, dar inaintea unor tari precum Grecia, Croatia si Franta, conform.

Italia pierde titlul de prim producator de vin din Europa, in favoarea rivalei mai vechi, Franta

Italia risca sa isi piarda titlul de cel mai mare producator de vin din Europa, in fata rivalei sale, Franta, anul acesta estimandu-se cea mai mica recolta de struguri din 1950 incoace, sustine principala.

Fluctuatii la bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, in conditiile in care scotienii se pregatesc pentru referendumul privind independenta tarii. Conform unui sondaj YouGov Plc, majoritatea votantilor din Scotia se pronunta pentru desprinderea de Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )