Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lovitura devastatoare pentru Klaus Iohannis. Cati bani ii ia ANAF-ul

Antena3 Antena3,
Lovitura devastatoare pentru Klaus Iohannis. Cati bani ii ia ANAF-ul

Informatie bomba de la Ministrul de Finante. ANAF a inceput recuperarea banilor obtinuti ilegal de sotii Iohannis din chirie. Anuntul a fost facut de Ministrul de Finante in exclusivitate la Antena 3. Eugen. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Scandalul demiterii lui Kovesi ajunge la Bruxelles! Presedintele a fost RECLAMAT

Eurodeputatul PSD Claudiu Tanasescu a atras atentia, in plenul Parlamentului European, ca presedintele Klaus Iohannis si Partidul Popular European PPE) incurajeaza incalcarea deciziei CCR care il obliga pe.

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea respinge sesizarea pe legile Justitiei

Curtea Constitutionala respinge, din nou, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legile Justitiei. Este vorba de Legea 304 privind organizarea judiciara. Potrivit unor surse din CCR, sesizarea a fost.

Lovitura DEVASTATOARE pentru DNA: Miza ascunsa a modificarii definitiei abuzului in serviciu

Comisia speciala pentru legile justitiei a modificat luni articolul 297 din Codul penal, referitor la abuzul in serviciu. Cele mai aprinse dezbateri au vizat pragul, beneficiarii si pedepsele, insa,.

LOVITURA pentru PSD: O lege atacata la CCR de Klaus Iohannis, neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a admis cu unanimitate de voturi obiectia de neconstitutionalitate, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a Legii privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a.

Ce ii transmite Comisia de la Venetia presedintelui Klaus Iohannis

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis. Surse din cadrul Comisiei de la Venetia au declarat pentru Q Magazine ca presedintele Comisiei, Gianni Buquicchio, a trimis zilele trecute o scrisoare catre.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru PSD

Klaus Iohannis isi reia tirul la adresa majoritatii PSD pe tema modificarilor Codului Penal si intr-o postare pe Facebook. Este revoltator si inadmisibil modul in care PSD a trecut prin Parlament.

Magistratii, cerere de ultima ora la adresa lui Klaus Iohannis: Trei parlamentari ar fi votat ILEGAL modificarile la Codul Penal(DOCUMENT)

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe tema modificarilor adoptate de Parlament la Codul Penal. Reprezentantii FJR.

Klaus Iohannis va deschide, la Cluj, Olimpiada Internationala de Matematica la care participa si fiul presedintelui Siriei Bashar al-Assad: Autoritatile sunt in alerta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la Cluj-Napoca, la ceremonia oficiala de deschidere a celei de a 59-a editii a Olimpiadei Internationale de Matematica, competitie la care participa si fiul di.

Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a intrebat public pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro pe care seful statului Klaus Iohannis trebuie sa le dea inapoi statului roman.

Klaus Iohannis a contestat la CCR Fondul Suveran de Investiti

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - SA, precum si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )