Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a intrebat public pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro pe care seful statului Klaus Iohannis trebuie sa le dea inapoi statului roman. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Teodorovici reactioneaza dupa IRONIA lui Dragnea privind amnistia fiscala: Este o idee FOARTE BUNA, o luam in calcul

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, reactioneaza la o ironie a liderului PSD, Liviu Dragnea. Seful de la Finante a spus, joi, ca ideea unei amnistii fiscale este foarte buna si o va lua in.

Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea este din ce in ce mai nervos dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive. in vizorul sefului PSD a intrat, joi, si Ionut Misa, seful ANAF. Dragnea i-a transmis ca fiscul nu colecteaza.

Liviu Dragnea, dupa ce un tanar de 29 de ani a fost ucis de birocratie: Ma terifiaza! ULTIMATUM PENTRU MINISTERUL SANATATII (VIDEO)

Liviu Dragnea critica aspru Ministerul Sanatatii. Seful PSD a zis ca este terifiat de moartea tanarului brasovean, care s-a stins dupa ce birocratia l-a impiedicat sa ajunga in strainatate pentru.

Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

Senatorul PNL, Florin Citu, lanseaza un atac devastator la adresa puterii PSD-ALDE. El sustine ca Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru faptul ca CFR Calatori a trecut de la 48 de milioane de lei.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Radu Banciu: Nu cred ca a existat in Romania un individ de obraznicia lui Liviu Dragnea, din 1989 si pana acum(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile nervoase ale lui Liviu Dragnea din ultimele zile. Liderul PSD a rabufnit de mai multe ori cand jurnalistii i-au adresat.

Catalin Radulescu, VICTIMA ca si Liviu Dragnea: Dansul, ca si mine si ca altii, am fost niste TINTE, in 2012, ale acestui STAT PARALEL!

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca si el, precum Liviu Dragnea, a fost o tinta, in 2012, a statului paralel. El mai sustine ca modificarile aduse Codului penal in Parlament de actuala majoritate.

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romniei odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat, si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romnie odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea: Suspendarea presedintelui, o optiune serioasa

Suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiune serioasa, a declarat astazi presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a anuntat ca acest lucru va fi decis luni, intr-o sedinta a coalitiei de guvernare.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )