Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura data Rusiei de Uniunea Europeana. Sanctiunile economice au fost prelungite pentru inca sase luni

Antena3 Antena3,
Lovitura dura data Rusiei de Uniunea Europeana. Sanctiunile economice au fost prelungite pentru inca sase luni

Uniunea Europeana a prelungit oficial vineri cu sase luni, pana la 31 ianuarie 2017, sanctiunile economice dure adoptate impotriva Rusiei in vara lui 2014 pentru presupusa implicare a acesteia. continuă pe Antena3

Vesti sumbre de la Bruxelles: Alte state vor sa paraseasca Uniunea Europeana!

Premierul ungar Viktor Orban a declarat va lupta cu scopul ca Uniunea Europeana sa adopte o politica mai dura referitor la migratie, fara de care, din punctul sau de vedere, ar interveni riscul ca si alte state.

INFOGRAFIE Ce modele economice poate urma Marea Britanie in urma referendumului privind iesirea din Uniunea Europeana

Marea Britanie doreste sa obtina un acord comercial cu Uniunea Europeana UE) care sa permita in continuare exporturile la niveluri apropiate de cel actual, insa pentru a obtine acces la piata comunitara, Regatul Unit trebuie sa cedeze la alte capitole, cum ar fi circulatia fortei de munca sau contributiile la bugetul UE.

Brexit: Ce spun oficialii Grupului Vodafone despre implicatiile retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Consecintele politice si economice ale retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana fac obiectul unei analize externe Vodafone, acum, cand electoratul a ajuns la o decizie, au transmis pentru HotNews. ro oficialii grupului britanic Vodafone. In ceea ce priveste implicatiile pentru Vodafone, operatiunile noastre din fiecare tara functioneaza ca entitati de sine statatoare pregatite sa se adapteze la o gama larga de conditii locale. Dupa cum am mai spus inainte de referendum, ramanem hotarati sa sprijinim utilizatorii nostri din Marea Britanie indiferent de deznodamant, acum si in viitor. Este prea devreme sa ne formam o opinie asupra implicatiilor referendumului pentru sediul central al Grupului, au mai precizat acestia.

Uniunea Europeana 2.0, refondata sub patronajul Germaniei. Optiuni grele la orizont pentru natiunile Europei

Puncte cheie: Cu mult inainte de Brexitul din 23 iunie, Uniunea Europeana dadea semne obiective de uzura politica, economica, sociala si culturala, dincolo de pretentiile subiective ale britanicilor la un statut special si de dorinta lor evidenta de a profita doar de avantajele Pietei Comune, fara asumarea costurilor participarii Regatului Unit la politicile comune ale organizatiei; Succesiunea de crize ale Uniunii semnala de cativa ani, asa cum am mai spus, nevoia unei relegitimari, a unui discurs refondator a unui concept politic proaspat si a unor politici revizuite, care sa reinventeze Ideea Europeana pe intelesul generatiilor de vest-europeni lipsiti de memoria celui de-al doilea razboi mondial. Recomandare de lectura: Marile schimbari. Crize si perspective in politica internationala - Valentin Naumescu.

Un nou motiv de discordie in Uniunea Europeana dupa Brexit: A inceput vanatoarea pe businessurile ce pleaca din Marea Britaniei

Numerosi specialisti au anuntat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea duce la un exod al companiilor si a locurilor de munca din regat. Firme importante precum Vodafone, easyJet sau banci.

Cehia ar putea parasi Uniunea Europeana si NATO: Presedintele Milos Zeman a cerut referendum privind apartenenta tarii la aceste structuri

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, s-a pronuntat pentru organizarea unui referendum privitor la apartenenta tarii pe care o conduce la Uniunea Europeana si la NATO. insa, printre atributiile presedintelui.

De ce faimosul articol 50 devine o ancora a Marii Britanii de negociere cu Uniunea Europeana

A trecut o saptamana de la Brexit si declaratiile oficialilor europeni raman ferme. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, au insistat imediat dupa referendum ca negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa cat de repede posibil.

inca sase luni de sanctiuni impotriva Rusiei, a decis vineri UE

Uniunea Europeana a prelungit pana la 31 ianuarie 2017 sanctiunile impotriva Rusiei. Acestea au fost introduse la 31 iulie 2014 pentru o perioada de un an, ca raspuns la actiunile Rusiei de destabilizare a situatiei in Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )