Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru Adriana Iliescu, chiar inainte de Craciun. Ce a patit cea mai batrana mama

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru Adriana Iliescu, chiar inainte de Craciun. Ce a patit cea mai batrana mama

Adriana Iliescu a primit o lovitura dura inainte de Craciun, din partea rudelor ei. Femeia este disperata. Sper sa se termine in favoarea mea. Adriana Iliescu, lovitura inainte de Craciun Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Femeia a fost anuntata ca va fi executata silit pentru suma de1. 500 de . continuă pe Playtech

Florin Citu, lovitura dura pentru Orban. Ce a dezvaluit despre el, in prima sedinta de guvern

Noul Guvern de coalitie, PNL, USR-PLUS si UDMR a fost investit ieri, in Parlament. Noul Prim-Ministru, Florin Citu si-a chemat aseara, la Palatul Victoria, subalternii pentru o prima sedinta de lucru. Numai ca, nici bine nu s-a instalat in fotoliul de premier, ca a si dat prima lovitura fostului sau sef. Conform relatarilor, fostul premier .

Marius Elisei, lovitura dura la adresa Oanei Roman. Cum a lasat-o fara sursa de venit, chiar inainte de Craciun

Cu cateva zile inainte de Craciun, Oana Roman primeste o lovitura crunta, chiar din partea sotului ei. Se pare ca aceasta nu mai reprezinta magazinul sau si nu mai este in niciun fel implicata in acesta sursa de venit, intrucat actele erau pe numele sotului ei, iar cei doi se pare ca nu mai privesc .

Lovitura financiara dura pentru Brigitte si Florin Pastrama, inainte de sarbatori. Bruneta e trista rau

Ca multe afaceri, in perioada de pandemie, si afacerile lui Brigitte si Florin Pastrama au avut de suferit. Cu restrictiile dure, inca in vigoare, cei doi s-au vazut in fata unui dezastru financiar. Deja au scos-o la vanzare, Brigitte si Florin Pastrama fiind decisi sa renunte cu totul la afacere. Brigitte si Florin Pastrama renunta .

Lovitura soc pentru Diana Sosoaca. Ce spune DSP despre adeverinta medicala care o scuteste pe senatoarea AUR de la purtarea mastii

Senatoarea AUR se afla de cateva saptamani in centrul atentiei, dupa ce si-a manifestat lipsa de empatie fata de siguranta romanilor. Reprezentanta a miscarii anti-masca, Diana Sosoaca a vrut sa le demonstreze tuturor ca, in plina pandemie de COVID-19, ea poate face ceea ce doreste, inclusiv sa sfideze regulile impuse de autoritati. Invocand motive medicale, .

Sfaturi pentru o masa sanatoasa de Craciun, de la nutritionistul Gianluca Mech

Tentatiile culinare sunt in aceasta perioada extrem de mari, deoarece sarbatorile de iarna vin la pachet cu preparate absolut delicioase, de la care tuturor ne este greu sa ne abtinem. Nutritionistul Gianluca Mech ne ofera insa cateva sfaturi pe care sa le urmam pentru a avea o masa sanatoasa de Craciun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )