Libnet.ro
UNICEF

04:40

Lovitura dura pentru Pro TV. Anuntul facut de George Buhnici, dupa 15 ani

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru Pro TV. Anuntul facut de George Buhnici, dupa 15 ani

George Buhnici a facut de curand un anunt la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Ce schimbari vor avea parte la Pro TV? Jurnalistul a socat pe toata lumea cu proaspata decizie. George Buhnici, lovitura dura pentru Pro TV George Buhnici si-a anuntat sefii de la Pro TV faptul ca va urma sa paraseasca definitiv . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru premierul desemnat. Ludovic Orban a picat primul test in Parlament

Lovitura dura pentru premierul desemnat Ludovic Orban. Liberalii au esuat in tentativa de a introduce azi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul fara penali in functii publice si cel referitor la al.

Adevaratul motiv al plecarii lui George Buhnici de la PRO TV. De unde face acum bani

Vestea soc de astazi care anunta ca George Buhnici paraseste Pro TV a trezit numeroase intrebari. De unde va castiga jurnalistul bani acum ca a renuntat la postul pe care l-a ocupat timp de 15 ani? Care este motivul real al demisiei sale? Motivul pentru care George Buhnici a plecat de la Pro TV Sotii .

George Buhnici pleaca de la Pro TV dupa 15 ani: prima declaratie

George Buhnici incheie dupa 15 ani colaborarea cu postul Pro TV. Sambata, 26 octombrie, el va prezenta ultima editie a emisiunii iLikeIT, care va continua insa cu un alt prezentator.

CNA, amenda usturatoare pentru PRO TV. Ce s-a intamplat in emisiunea Sefi Sub Acoperire

Pro TV a fost amendat pentru emisiunea Sef sub Acoperire. Din pacate pentru cel mai nou show, Consiliul National al Audiovizualului a decis intr-o sedinta faptul ca este necesara sanctionarea postului din cauza unei nereguli grave. CNA, amenda pentru PRO TV. Ce s-a intamplat cu Sefi sub Acoperire? Consiliul National al Audiovizualului a hotarat in .

Cutremur pe scena politica. Alegerile prezidentiale, in pericol de a nu fi validate. Anuntul facut de un fost presedinte al Curtii Constitutionale

Cutremur pe scena politica! Alegerile prezidentiale sunt in pericol de a nu fi validare. Anuntul a fost facut de Augustin Zegrean, fostul presedintele al Curtii Constitutionale. Motivul? Semnaturile suspecte .

Lovitura devastatoare pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule pentru noul guvern

Scenariu soc pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule arata ca guvernul sau nu va trece de votul Parlamentului. Liberalilor le mai lipsesc cateva voturi pentru a reusi investirea noului executiv. Totul depinde.

Despartirea momentului in SHOWBIZ! Antonia si-a luat ADIO, in lacrimi! Lovitura totala pentru ALEX VELEA

Alex Velea s-a despartit pentru o perioada de Antonia, in conditiile in care a fost nevoit sa paraseasca Romania pentru a intra in cursa Asia Express.

ştiri de la Playtech

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )