Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Buhnici pleaca de la Pro TV dupa 15 ani: prima declaratie

Adevărul Adevărul,
George Buhnici pleaca de la Pro TV dupa 15 ani: prima declaratie

George Buhnici incheie dupa 15 ani colaborarea cu postul Pro TV. Sambata, 26 octombrie, el va prezenta ultima editie a emisiunii iLikeIT, care va continua insa cu un alt prezentator. continuă pe Adevărul

Lovitura dura pentru Pro TV. Anuntul facut de George Buhnici, dupa 15 ani

George Buhnici a facut de curand un anunt la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Ce schimbari vor avea parte la Pro TV? Jurnalistul a socat pe toata lumea cu proaspata decizie. George Buhnici, lovitura dura pentru Pro TV George Buhnici si-a anuntat sefii de la Pro TV faptul ca va urma sa paraseasca definitiv .

Adevaratul motiv al plecarii lui George Buhnici de la PRO TV. De unde face acum bani

Vestea soc de astazi care anunta ca George Buhnici paraseste Pro TV a trezit numeroase intrebari. De unde va castiga jurnalistul bani acum ca a renuntat la postul pe care l-a ocupat timp de 15 ani? Care este motivul real al demisiei sale? Motivul pentru care George Buhnici a plecat de la Pro TV Sotii .

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

FOTO Cum arata Dwayne Johnson la 15 ani: poza postata de The Rock a adunat peste sase milioane de aprecieri

Actorul american Dwayne Johnson 47 de ani) a postat in mediul online o imagine cu el de cand avea 15 ani. The Rock a transmis si un mesaj.

Adolescenta de 15 ani, amenintata cu arma pe plina strada. Ce a aflat ulterior a lasat-o fara cuvinte

O adolescenta din Rusia, care avea numerosi fani pe retelele sociale, a fost amenintata cu arma de un barbat, in timp ce mergea pe strada. Katusha Adushkina, de 15 ani, a povestit pe Instagram.

Rafael Nadal s-a casatorit dupa 14 ani de relatie cu Francisca

Rafael Nadal, unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, s-a casatorit in mare secret cu Francisca Perello, prietena lui din copilarie, dupa o relatie de 14 ani. Iata aici toate detaliile! .

Caz revoltator in Olt. Un barbat a inceput sa se autosatisfaca la volan in timp ce in masina cu el se afla o femeie cu 15 ani mai tanara

Un barbat este cercetat pentru agresiune sexuala, dupa ce o femeie din aceeasi localitate cu barbatul l-a acuzat ca s-a masturbat in fata ei, in masina, in timp ce o conducea spre Caracal.

Anuntul lui Felix Baumgartner, dupa 5 ani de relatie cu Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner formeaza un cuplu de 5 ani si, dupa multa iubire, a venit un mesaj neasteptat din partea pilotului, in conditiile in care acesta se exprima rar in mediul online. Anuntul lui Felix Baumgartner, dupa 5 ani de relatie cu Mihaela Radulescu Mihaela Radulescu 50 de ani) si Felix Baumgartner 50 .

VIDEO INTERVIU: Andrei Ujica, regizor: Cand am intrat in Romania dupa 10 ani, socul a fost destul de mare. Tara arata intr-adevar sinistru.

Andrei Ujica, regizor cunoscut pentru trilogia dedicata perioadei post-comuniste, incheiata cu documentarul Autobiografia lui Nicolae Ceausescu, povesteste intr-un interviu acordat HotNews. ro despre plecarea sa in Germania in 1981 si despre cum arata Romania prin ochii lui la 10 ani dupa, cand s-a reintos acasa. Ujica a vorbit si despre importanta imaginilor de arhiva in realizarea portretelor unor personaje istorice in filmele documentare.

NICUSOR DAN: Dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Firea pentru Bucuresti este sa introduca o taxa

Deputatul Nicusor Dan afirma ca, dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Gabriela Firea pentru traficul din Bucuresti este sa introduca o taxa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )