Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru Razvan Lucescu. Gestul patronului il va costa campionatul

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Razvan Lucescu. Gestul patronului il va costa campionatul

Conform informatiilor venite din presa elena, prima liga a Greciei a fost suspendata! Federatia dinGrecia, alaturi de primul ministru Ales Tsipras, au luat decizia de a intrerupe campionatul pe o. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Cristian Boureanu. A pierdut custodia fiicei lui

Cristian Boureanu a primit o lovitura dura! Omul de afaceri a pierdut definitiv custodia fiicei sale. Prima lui sotie, Irina, a castigat procesul pentru exercitarea autoritatii parintesti asupra minorei.

Vesti bune pentru Razvan Lucescu. PAOK scapa fara depunctare

Comisia de Apel a Federatiei de Fotbal din Grecia a raspuns favorabil contestatiei clubului PAOK Salonic.

Razvan Lucescu ii ia apararea patronului pistolar: Noi nu stim ce inseamna sa ti se trimita gloante acasa sau sa ti se arunce magazinele in aer!

Razvan Lucescu, antrenor la PAOK Salonic, a vorbit despre incidentele regretabile care au avut loc aseara la meciul echipei sale cu AEK Atena.

Veste buna pentru echipa lui Razvan Lucescu: Penalizarea dictata impotriva lui PAOK Salonic a fost anulata

Comisa de apel a Federatiei Elene de Fotbal a anulat cele trei puncte retrase echipei PAOK Salonic, antrenata de Razvan Lucescu, dupa incidentele de la meciul cu Olympiacos Pireu. Mai mult, formatia din Salonic va putea juca, duminica, derbiul cu AEK Atena, cu spectatori in tribunele arenei Toumbas.

Razvan Lucescu, ruinat de patronul-pistolar. Se anunta masuri puternice impotriva lui PAOK Salonic

Pare ca nu ii este dat lui Razvan Lucescu sa cucereasca primul campionat din cariera sa de antrenor. Totul din vina unui patron inconstient.

VIDEO Haos total la finalul derby-ului PAOK - AEK: Presedintele echipei antrenate de Razvan Lucescu a intrat pe teren cu un pistol

Derby-ul campionatului elen de fotbal dintre echipele PAOK Salonic, antrenata de tehnicianul roman Razvan Lucescu, si AEK Atena, s-a incheiat duminica in haos, jucatorii clubului din capitala Greciei refuzand sa termine meciul dupa ce oficialii lui PAOK au intrat pe teren, printre ei fiind si presedintele gruparii, care purta la curea un pistol, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Cine e patronul echipei lui Razvan Lucescu, cel care a intrat cu pistolul pe teren si a ruinat sansele lui PAOK la titlu

In decurs de doua saptamani, Razvan Lucescu vede cum sansele la titlu ale echipei sale i se scurg printre degete, desi formase o echipa foarte buna, care domina grecia.

FOTO Grecia, ca-n Vestul Salbatic: Ce risca echipa lui Razvan Lucescu, dupa ce patronul a intrat cu pistolul pe teren

La cateva ore dupa ce PAOK Salonic a fost iertata de o depunctare, oficialii echipei au avut un comportament jalnic. Aproape sigur, de aceasta data, PAOK va primi niste sanctiuni din care nu-si va mai reveni in lupta pentru titlu.

Razvan Lucescu traieste, astazi, o zi cruciala pentru cariera sa: A primit o veste excelenta, inainte de un meci mare

In Grecia, tehnicianul de 49 de ani e aproape de o performanta formidabila: primul titlu adus pentru PAOK Salonic din 1983 incoace.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )