Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lovitura dura pentru Razvan Lucescu. Visul sau a fost spulberat

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Razvan Lucescu. Visul sau a fost spulberat

PAOK Salonicsi-a aflat pedeapsa, in urmaincidentelor care au dus la anularea derby-ului cu Olympiacos Pireu, de duminica trecuta. Verdictul Comisiei de Disciplina din Grecia a fost drastic: echipa. continuă pe Antena3

Emotii pentru Razvan Lucescu la conferinta de presa. Un individ evacuat din sala

Tehnicianul Razvan Lucescu a avut parte de emotii si dupa finalul meciului pierdut de echipa sa, PAOK Salonic, pe terenul lui Asteras Tripolis, scor 3-2, in urma unui gol incasat in minutul 90+9.

Lovitura pentru Razvan Lucescu - PAOK, sanctionata dur dupa incidentele de la meciul cu Olympiakos

PAOK a aflat, luni, pedeapsa dupa incidentele de la meciul cu Olympiacos partida care pana la urma nu a mai avut loc). Astfel, formatia din Salonic a pierdut meciul cu 3-0 la masa verde, a fost penalizata in clasament cu alte 3 puncte si va disputa doua partide de pe teren propriu cu portile inchise.

Lovitura dura pentru Silvio Berlusconi dupa alegerile din Italia

Actiunile grupului Mediaset al lui Silvio Berlusconi inregistrau luni o scadere de aproape 7% la bursa de la Milano, in pe ansamblu piata pare mai degraba stabila, dupa anuntarea rezultatelor la alegerile.

Razvan Lucescu, verdict devastator in Grecia: Toata munca romanului s-a naruit din cauza unui descreierat

Vesti groaznice pentru PAOK Salonic! Acum doua saptamani, echipa pregatita de Razvan Lucescu era pe locul 1 si favorita la titlu, la sase puncte de campioana Olympiakos. Astazi, ea a cazut pe locul 3 in clasament.

LOVITURA COLOSALA pentru Cristian POMOHACI! Chiar in Postul Pastelui, JUDECATORII au decis

Cristian Pomohaci a primit o noua lovitura din partea magistratilor intr-un caz care vizeaza suspendarea dreptului fostului preot de a conduce. Judecatorii au respins ca nefondata plangerea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )