Libnet.ro
UNICEF

10:15

Metrorex vrea sa dezvolte o aplicatie pentru utilizatori care sa ofere informatii despre mersul trenurilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Metrorex vrea sa dezvolte o aplicatie pentru utilizatori care sa ofere informatii despre mersul trenurilor

Metrorex vrea sa dezvolte o aplicatie care va transmite in timp real informatii despre mersul trenurilor si va notifica utilizatorii despre modificarile calatoriilor, potrivit unui comunicat emis de companie. continuă pe Wall-Street Ro

Panouri de siguranta la metrou: Metrorex va face licitatie pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate

Metrorex a facut demersuri pentru montarea panourilor de siguranta, urmand sa fie lansata o licitatie pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate, iar apoi, dupa definitivarea si avizarea/aprobarea.

TSD vrea dezbatere nationala pentru legalizarea drogurilor usoare, a prostitutiei si recunoasterea drepturilor persoanelor LGBT

Tineretul Social-Democrat face valuri pe scena politica. Organizatia de tineret a partidului condus de Liviu Dragnea vine cu o serie de 22 idei care ar putea zdruncina serios scena publica romaneasca. Tinerii.

Venetia impune o taxa de intrare n oras pentru turistii care fac vizite de o zi

Incepand cu luna mai, milioane de turisti vor fi nevoiti sa plateasca o taxa de intrare in faimosul oras-laguna al Italiei- Venetia. Valoarea taxei de intrare se va dubla in 2020 si va fi folosita pentru a pastra insulele curate, informeaza DW.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )