Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lovitura de GRATIE pentru Klaus Iohannis, dupa DEZBATERE. Reactia primita de la un politician din varful PNL: Categoric nu este cel mai bun comunicator de pe Planeta

Antena3 Antena3,
Lovitura de GRATIE pentru Klaus Iohannis, dupa DEZBATERE. Reactia primita de la un politician din varful PNL: Categoric nu este cel mai bun comunicator de pe Planeta

La unison, politicienii din toate taberele considera ca Victor Ponta s-a impus in fata lui Klaus Iohannis, iar cei mai multi considera ca dezbaterea a fost de-a dreptul dezechilibrata. Cu toate acestea, atat. continuă pe Antena3

VIDEO. infruntarea prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis. Dupa terminarea emisiunii, Ponta a vrut sa mai ramana in studio

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a postat, in urma cu putin timp, pe contul sau de Facebook, anuntul ca va merge la Realitatea TV pentru a se intalni, fata in fata, cu prezidentiabilul PSD-UNPR-PC-PRM, Victor Ponta. Pana astazi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publica, nu exista niciun semn ca s-ar dori o discutie pe aceasta tema. in concluzie, las orgoliile mele deoparte si ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV intr-o dezbatere televizata! .

FOTO: Mesajul lui Klaus Iohannis dupa confruntarea cu Victor Ponta

La scurt dupa ce a plecat din studioul Realitatea TV, unde participase alaturi de Victor Ponta la prima dezbatere electorala, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru simpatizantii sai in care spune ca va continua sa lupte corect si civilizat.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa acuzatiile de trafic de copii

Klaus Iohannis a vorbit in premiera despre copiii adoptati in anii 90 de o familie din Canada, cu ajutorul sau si al sotiei sale, si a negat acuzatiile legate de traficul de copii. Liderul PNL a afirmat la o.

Partidul Popular Maghiar anunta sustinerea pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Reprezentantii Partidului Popular Maghiar din Transilvania au anuntat ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, ei incurajand prezenta la vot a maghiarilor din.

PRIMA reactia a lui Klaus Iohannis, DUPA confruntarea cu Victor Ponta. Cum a imbracat esecul vazut la televizor

Prima confruntare dintre Iohannis si Ponta a fost un dezastru pentru prezidentiabilul ACL. Liderul PNL nu avea raspunsurile la el, oferindu-i mereu ocazia premierului sa raspunda in locul sau. Imediat dupa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: in Salaj, PNTCD si PMP merg in turul doi pe mana lui Klaus Iohannis

Reprezentantii aliantei PMP PNTCD, filiala Salaj, isi anunta, printr-un comunicat de presa, sustinerea pentru turul doi al alegerilor prezidentiale pentru Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale.

Alegeri prezidentiale 2014: in Salaj, PNTCD si PMP merg in turul doi pe mana lui Klaus Iohannis

Reprezentantii aliantei PMP PNTCD, filiala Salaj, isi anunta, printr-un comunicat de presa, sustinerea pentru turul doi al alegerilor prezidentiale pentru Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale.

Klaus Iohannis, mesaj dupa dezbatere: Sunt un un om al regulilor si al bunului simt (FOTO)

Duelul dintre cei doi prezidentiabili nu s-a incheiat pe sticla. La finalul dezbaterii, Klaus Iohannis a adresat sustinatorilor sai un mesaj pe facebook, in care le-a multumit pentru increderea acordata.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )