Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, mesaj dupa dezbatere: Sunt un un om al regulilor si al bunului simt (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj dupa dezbatere: Sunt un un om al regulilor si al bunului simt (FOTO)

Duelul dintre cei doi prezidentiabili nu s-a incheiat pe sticla. La finalul dezbaterii, Klaus Iohannis a adresat sustinatorilor sai un mesaj pe facebook, in care le-a multumit pentru increderea acordata. continuă pe B1

Klaus Iohannis, gafa la prima dezbatere. Victor Ponta il combate pe prezidentiabilul ACL cu Constitutia

In cadrul primei dezbateri televizate dintre cei doi candidati, prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit despre imunitatea presedintelui si a invocat articolul 92 din Constitutie. Victor Ponta a replicat.

FOTO: Mesajul lui Klaus Iohannis dupa confruntarea cu Victor Ponta

La scurt dupa ce a plecat din studioul Realitatea TV, unde participase alaturi de Victor Ponta la prima dezbatere electorala, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru simpatizantii sai in care spune ca va continua sa lupte corect si civilizat.

Lovitura de GRATIE pentru Klaus Iohannis, dupa DEZBATERE. Reactia primita de la un politician din varful PNL: Categoric nu este cel mai bun comunicator de pe Planeta

La unison, politicienii din toate taberele considera ca Victor Ponta s-a impus in fata lui Klaus Iohannis, iar cei mai multi considera ca dezbaterea a fost de-a dreptul dezechilibrata. Cu toate acestea, atat.

VIDEO. infruntarea prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis. Dupa terminarea emisiunii, Ponta a vrut sa mai ramana in studio

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a postat, in urma cu putin timp, pe contul sau de Facebook, anuntul ca va merge la Realitatea TV pentru a se intalni, fata in fata, cu prezidentiabilul PSD-UNPR-PC-PRM, Victor Ponta. Pana astazi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publica, nu exista niciun semn ca s-ar dori o discutie pe aceasta tema. in concluzie, las orgoliile mele deoparte si ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV intr-o dezbatere televizata! .

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Iohannis, spectator in propria dezbatere prezidentiala. Prestatia lui Klaus Iohannis o colectie de gafe

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

Klaus Iohannis: intalnirea de aseara a fost un talk show, nu o dezbatere. Merg la B1, vedem daca merg si la Antena 3

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, este invitat, astazi, in redactia ReporterVirtual. ro, fiind primul interviu dupa confruntarea cu Victor Ponta de la RealitateaTV.

Prima dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori

Dezbaterea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, candidati la alegerile prezidentiale 2014, a fost urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori la toate cele cinci posturi cau au difuzat-o, scrie Paginademedia. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )