Libnet.ro
UNICEF

18:15

Lovitura grea pentru cei care stau la bloc. Toata lumea e obligata sa aiba asa ceva in apartament!

Antena3 Antena3,
Lovitura grea pentru cei care stau la bloc. Toata lumea e obligata sa aiba asa ceva in apartament!

Lovitura grea pentru cei care stau la bloc! Toti sunt obligati sa aiba asa ceva in casa! in caz contrar, cei care nu respecta regulile, vor avea de suferit. Potrivit Autoritatii de Reglementare in domeniul. continuă pe Antena3

Vesti extraordinare pentru cei care locuiesc la bloc. Este vorba despre cheltuielile pentru intretinere

Locatarii din Oradea isi vor putea plati online cheltuielile de intretinere la blocurile din cartiere. O aplicatie gratuita le vine in sprijin si ii va scapa de drumurile pana la sediile asociatiilor.

Misterele de sub Bucuresti! Zonele malefice ale Capitalei: Cei care stau acolo simt stari ciudate

Legendele vorbesc ca Bucurestii ar ascunde in uluitoarea sa retea de tuneluri din care cele mai cunoscute sunt cele de la Curtea Veche, cel care leaga Giulestiul cu Dealul Cotroceni si galeriile care unesc.

Schimbari mari pentru cei care rezerva hoteluri online

Platformele de booking din domeniul turismului ar putea fi obligate sa renunte la practica ce le aduce cei mai multi bani. Parlamentarii europeni vor ca rezultatele oferite de aceste platforme sa fie cat.

Mai putina birocratie pentru cei care locuiesc sau lucreaza in alt stat UE. De ce obligatii scapa

Incepand de astazi, se vor aplica in intreaga Uniune Europeana noile norme ale UE vizand reducerea costurilor si a formalitatilor pentru cetatenii care locuiesc in afara tarii lor de origine.

Noi norme ale UE ce elimina birocratia pentru cetatenii care locuiesc sau lucreaza n alt stat membru

Incepand din 16 februarie, in intreaga Uniune Europeana se vor aplica noile norme ale UE vizand reducerea costurilor si a formalitatilor pentru cetatenii care locuiesc in afara tarii lor de origine, anunta Comisia Europeana.

Tudorel Toader, lovitura devastatoare pentru Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a initiat un proiect de OUG prin care candidatul Romaniei la Parchetul European sa fie desemnat de catre o Comisie speciala pe care ministrul Justitiei o va.

Lovitura crunta pentru procurorul general. Augustin Lazar, vizat de un dosar penal

Sectia pentru investigarea magistratilor a inceput urmarirea penala impotriva autorilor comunicatului Parchetului General din ianuarie 2017, comunicat in care se mintea public despre imprejurarile aducerii in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )