Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vesti extraordinare pentru cei care locuiesc la bloc. Este vorba despre cheltuielile pentru intretinere

Antena3 Antena3,
Vesti extraordinare pentru cei care locuiesc la bloc. Este vorba despre cheltuielile pentru intretinere

Locatarii din Oradea isi vor putea plati online cheltuielile de intretinere la blocurile din cartiere. O aplicatie gratuita le vine in sprijin si ii va scapa de drumurile pana la sediile asociatiilor. continuă pe Antena3

Lovitura grea pentru cei care stau la bloc. Toata lumea e obligata sa aiba asa ceva in apartament!

Lovitura grea pentru cei care stau la bloc! Toti sunt obligati sa aiba asa ceva in casa! in caz contrar, cei care nu respecta regulile, vor avea de suferit. Potrivit Autoritatii de Reglementare in domeniul.

Noi norme ale UE ce elimina birocratia pentru cetatenii care locuiesc sau lucreaza n alt stat membru

Incepand din 16 februarie, in intreaga Uniune Europeana se vor aplica noile norme ale UE vizand reducerea costurilor si a formalitatilor pentru cetatenii care locuiesc in afara tarii lor de origine, anunta Comisia Europeana.

Mai putina birocratie pentru cei care locuiesc sau lucreaza in alt stat UE. De ce obligatii scapa

Incepand de astazi, se vor aplica in intreaga Uniune Europeana noile norme ale UE vizand reducerea costurilor si a formalitatilor pentru cetatenii care locuiesc in afara tarii lor de origine.

Schimbari mari pentru cei care rezerva hoteluri online

Platformele de booking din domeniul turismului ar putea fi obligate sa renunte la practica ce le aduce cei mai multi bani. Parlamentarii europeni vor ca rezultatele oferite de aceste platforme sa fie cat.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. ROBOR a scazut la 3,14%

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni cu 0,03 puncte procentuale fata de valoarea de vineri, pana la 3,14% pe an,.

Vesti bune pentru bucuresteni. Bugetul Metrorex a fost aprobat. Ce se intampla cu tariful calatoriilor

Preturile la cartelele pentru calatoria cu metroul raman cele actuale, a declarat, luni, directorul general al Metrorex, Dumitru Sodolescu. Bugetul Metrorex pentru anul 2019 a fost intocmit fara.

Vesti bune pentru romani! ANAF ar putea da bani inapoi unei categorii de contribuabili. Vezi ce criterii trebuie sa indeplinesti

Contribuabilii au si motive de bucurie in anul 2019, atunci cand vine vorba de plata taxelor si a impozitelor. ANAF ar putea acorda bonificatii contribuabililor corecti pentru a creste incasarile, a afirmat i.

Se modifica sau nu taxa pe lacomie? Teodorovici: Daca va fi un motiv sa aduca un plus pentru romani cu siguranta suntem deschisi la orice fel de propunere, dar pana atunci cei care spera sa nu mai spere, pentru ca spera degeaba

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri seara, la Digi 24, ca Guvernul este deschis la orice propunere legata de Ordonanta 114, daca aduce un plus romanilor, dar nu trebuie sa se plece din start cu ideea ca trebuie modificata.

Misterele de sub Bucuresti! Zonele malefice ale Capitalei: Cei care stau acolo simt stari ciudate

Legendele vorbesc ca Bucurestii ar ascunde in uluitoarea sa retea de tuneluri din care cele mai cunoscute sunt cele de la Curtea Veche, cel care leaga Giulestiul cu Dealul Cotroceni si galeriile care unesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )