Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lovitura grea pentru Vasile Blaga! Decizia de ultima ora de la Curtea de Apel Bucuresti

Playtech Playtech,
Lovitura grea pentru Vasile Blaga! Decizia de ultima ora de la Curtea de Apel Bucuresti

Vasile Blaga si-a vazut naruit visul de a scapa de problemele juridice, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat achitarea sa din prima instanta si a trimis dosarul inapoi la Tribunal pentru a fi reluat de la zero. Procurorii sustin ca Blaga a luat spaga 700. 000 de euro. Curtea de Apel Bucuresti a decis . continuă pe Playtech

Lovitura grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu! Judecatorii tocmai au luat decizia. Ultima ora!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in urma cu scurt timp, arestarea pentru 30 de zile a procurorului DNA Mircea Negulescu! Celebrul procuror DNA, cunoscut si ca Portocala, fusese plasat sub control judiciar. Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat Procurorii SIIJ fac verificari pe numele lui Mircea Negulescu in dosarul Tony Blair.

Lovitura grea pentru Donald Trump! Ce apare in sondaje

Donald Trump a primit o lovitura dura. in sondajul realizat intre 15-21 iulie a aratat ca 46% dintre alegatorii inregistrati au declarat ca il vor sustine pe Joe Biden in alegerile din 3 noiembrie, in timp ce doar 38% il vor vota pe Donald Trump. Restul electoratului, de 16%, sunt fie indecisi, fie intentioneaza sa .

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

CAB anuleaza decizia de achitare in cazul lui Vasile Blaga

Curtea de Apel Bucuresti a admis joi apelul DNA si a anulat decizia primei instante prin care Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, a fost achitat in octombrie 2017 pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, conform Agerpres.

Decizia de achitare a lui Vasile Blaga a fost anulata Procesul de coruptie va fi rejudecat de la zero

Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia primei instante prin care fostul secretar genaeral al PDL Vasile Blaga fusese achitat, in octombrie 2017, in procesul in care a fost judecat pentru trafic de influenta. Procesul va fi rejudecat de la zero. in acest dosar, fostul parlamentar si ministru a fost acuzat de DNA Ploiesti ca acuzat ca a primit 700. 000 de euro de la o firma pentru ca aceasta sa obtina contracte cu doua companii nationale, iar o parte a banilor i-ar fi primit intermediul fostului primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan.

Curtea de Apel anuleaza decizia de achitare primita de Vasile Blaga. Dosarul va fi rejudecat de la zero

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti CAB) au admins apelul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si au anulat decizia de achitare pe care a primit-o Vasile Blaga in octombrie 2017, in prima instanta, in.

Vasile Blaga nu scapa de acuzatii

Curtea de Apel Bucuresti a desfiintat ieri, 23 iulie, achitarea primita de europarlamentarul PNL, Vasile Blaga, in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta, si a decis ca intregul proces sa se rejudece la Tribunalul Bucuresti. Decizia este definitiva.

Dosarul de coruptie in care Vasile Blaga fusese achitat in prima instanta, retrimis la judecare la Tribunalul Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a trimis la Tribunalul Bucuresti pentru rejudecare dosarul de coruptie in care europarlamentarul PNL Vasile Blaga fusese achitat chiar de tribunal.

TikTok a luat decizia. Sefii chinezi, veste de ultima ora

Spre finele anului 2019, un nou fenomen lua amploare si am putea spune, la fel de usor, ca a luat nastere o noua generatie, generatia TikTok. Unde va fi stabilit sediul central al companiei si ce hotarari a luat conducerea, aflati in paragrafele urmatoare. Conducerea TikTok este decisa Un nou fenomen a luat amploare, la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )