Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Antena3 Antena3,
Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in PSD: In proportie de 51% tind sa nu mai candidez la Congres pentru functia de presedinte executiv

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in partid, a declarat joi ca in proportie de 51% tind sa nu mai candidez pentru functia detinuta acum, potrivit Opinia de Giurgiu. Badalau a dat explicatii despre scrisoarea transmisa membrilor PSD in ianuarie, in care critica maniera de conducere a lui Dragnea, si a spus ca a fost corectata si avizata de Adrian Nastase.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Unul dintre cei mai importanti cascadori romani, internat de urgenta in spital. Apel disperat pe Facebook

Adrian Pavlovschi, unul dintre cei mai mari cascadori romani, se afla internat la spital si urmeaza sa treaca printr-o interventie chirurgicala dificila. Pavlovschi este cascador profesionist de 38 de ani, a ab.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )