Libnet.ro
UNICEF

06:30

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

B1 B1,
Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a. continuă pe B1

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala.

Unul dintre cei mai importanti cascadori romani, internat de urgenta in spital. Apel disperat pe Facebook

Adrian Pavlovschi, unul dintre cei mai mari cascadori romani, se afla internat la spital si urmeaza sa treaca printr-o interventie chirurgicala dificila. Pavlovschi este cascador profesionist de 38 de ani, a ab.

Digital Top 50 cauta cei mai buni antreprenori din Romania. Premiu de 50.000 euro

Investitorii Google, McKinseyCompany si Rocket Internet cauta startup-uri din domenii precum digital si tehnologii cu impact social pentru Digital Top 50 Awards . Inscrierile sunt deschise pana pe 1 aprilie.

Bugetul uneia dintre cele mai bogate comune din tara, pentru statii de autobuz ca in Dubai

Statii de autobuz ca in Dubai vor fi amplasate in Brazi, judetul Prahova, una dintre cele mai bogate.

Cum a reusit o studenta sa obtina un internship la una dintre cele mai mari companii din lume. Nici ei nu i-a venit sa creada (FOTO)

O studenta din Miami a reusit sa obtina un internship la Microsoft intr-un mod mai putin obisnuit. Aceasta a postat un mesaj pe LinkeIn in care a scris ca este in cautarea unui internship in domeniul.

Catalin Botezatu, despre prima noapte de amor: Aveam 13 ani, iar ea ...

Este unul dintre cei mai doriti burlaci din Romania, iar Catalin Botezatu si-a facut un renume de mare cuceritor. Iata insa ca designerul a fost precoce si in tainele iubirii. Prima partida de amor a.

Un texan are una dintre cele mai PERICULOASE slujbe. De cum ma vede, Jenn isi deschide GURA (FOTO)

Texanul Eli Martinez lucreza de peste 10 ani in unul dintre cele mai periculoase domenii din lume. Acesta a ales sa ajute rechinii prin a deveni dentistul lor. Astfel, inoata alaturi de rechinii-tigru, lungi de .

Despre sustenabilitate in fashion, business si viata cu antreprenoarea din spatele Musette, Cristina Batlan

Probabil unul dintre cei mai recunoscuti designeri romani la nivel international si cu siguranta unul dintre antreprenorii de succes ai Romaniei, Cristina Batlan a reusit sa faca din Musette un brand global, care se vinde in mai multe colturi ale lumii.

Ionel Danciulescu, marturisire uimitoare:Eram un tip foarte cheltuitor. Nu mai aveam nici bani de mancare

Considerat unul dintre cei mai valorosi atacanti din Liga I, fostul jucator Ionel Danciulescu, povesteste, sambata de la ora 19. 55, in cadrul emisiunii Star Special, de la Antena Stars, despre.

Cei mai iresponsabili lideri ai horoscopului. Vezi daca te afli printre ei

Unele zodii sunt mai predispuse sa ia decizii care afecteaza binele comun si care le ofera doar lor avantaje. Iata care sunt cei mai iresponsabili lideri din zodiac! Scorpion Scorpionii isi urmaresc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )