Libnet.ro
UNICEF

21:15

Planul PSD pentru revocarea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar al Capitalei

Antena3 Antena3,
Planul PSD pentru revocarea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar al Capitalei

Consilierii generali discuta, vineri, organizarea pentru saptamana viitoare a unei sedinte extraordinare prin care sa se dezbata un proiect de hotarare pentru revocarea lui Aurelian Badulescu din functia de. continuă pe Antena3

O noua criza politica pentru premierul May: Planul B pentru BREXIT, sabotat chiar de propriul partid

Theresa May, premierul din Marea Britanie, a intrat intr-o noua criza politica, dupa ce euroscepticii din partidul sau i-au respins planul B pentru Brexit, cu care liderul din Downing Street incerca sa-si.

Aurelian Badulescu ramane viceprimar al Capitalei

Aurelian Badulescu ramane viceprimar al Capitalei, proiectul de hotarare propus de grupul consilierilor generali PSD, care viza revocarea sa din functie, nefiind introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei CGMB de astazi.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu si seful PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, s-ar fi batut in Primaria Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, au fost protagonistii unui scandal care se pare ca s-a lasat si cu lovituri in biroul PSD din ca.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, lasat fara sprijin politic de PSD: Mi-au reprosat ca l-am facut trompeta pe Codrin Stefanescu. Nu am fost primit in interiorul sedintei, ca sa pot sa ma apar (VIDEO)

Aurelian Badulescu, viceprimar al Capitalei, si mana dreapta a Gabrielei Firea in Consiliul general a fost executat de colegii de partid. Organizatia din Bucuresti a social-democratilor s-a reunit miercuri.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, lasat fara sprijin politic de PSD: Mi-au reprosat ca l-am facut trompeta pe Codrin Stefanescu. Nu am fost primit in interiorul sedintei, ca sa pot sa ma apar. Ce spune despre episodul 10 august (VIDEO)

Aurelian Badulescu, viceprimar al Capitalei, si mana dreapta a Gabrielei Firea in Consiliul general a fost executat de colegii de partid. Organizatia din Bucuresti a social-democratilor s-a reunit miercuri.

Aurelian Badulescu, citat la Parchet dupa ce a recunoscut ca a mintit privind protestul din 10 august, ca sa protejeze PSD

Aurelian Badulescu a declarat ca a fost citat pentru ziua de luni, la Parchetul General, dupa ce a recunoscut public ca i-a mintit pe procurori, cand le-a vorbit despre violentele de la protestul din 10 august. Su.

Viceprimarul Aurelian Badulescu: Voi avea o initiativa care sa inchida pentru sambata si duminica activitatile comerciale din anumite supermarketuri

Viceprimarul Capitalei a anuntat ca intentioneaza sa depuna un proiect de hotarare, prin care sa inchida in weekend anumite supermarketuri. Astfel, sustine Aurelian Badulescu, marile magazine se vor putea.

Viceprimarul Aurelian Badulescu: Voi avea o initiativa care sa nchida pentru smbata si duminica activitatile comerciale din anumite supermarketuri

Viceprimarul Aurelian Badulescu vrea sa depuna un proiect de hotarare de Consiliu General prin care sa inchida in weekend anumite supermarketuri pentru ca acestea sa se poata aproviziona mai bine si sa limiteze astfel traficul greu. Mai mult acesta vrea sa limiteze la 3,5 tone orice forma de aprovizionare la aceste magazine.

Altercatie intre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul sectorului 6 Gabriel Mutu. A intervenit politia

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercatie la primaria Capitalei, potrivit relatarilor martorilor, Badulescu jignindu-l pe Mutu, dupa care edilul sectorului 6 lovindu-l pe viceprimar. Cei doi au fost despartiti de Politia Locala.

Altercatie intre viceprimarul Aurelian Badulescu si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. A intervenit politia. Reactia Gabrielei Firea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, au avut o altercatie la Primaria Bucuresti, potrivit relatarilor martorilor, Badulescu jignindu-l pe Mutu, dupa care edilul Sectorului 6 lovindu-l pe viceprimar. Cei doi au fost despartiti de Politia Locala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )