Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lovitura incasata de Klaus Iohannis, de la CCR. Ce se intampla cu Romania de la 4 iunie

Antena3 Antena3,
Lovitura incasata de Klaus Iohannis, de la CCR. Ce se intampla cu Romania de la 4 iunie

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat lovitura lui Klaus Iohannis. Institutia a respins sesizarea Presedintelui in ceea ce priveste sesizarea pentru declararea datei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon. Votul a fost 5-4 in CCR. continuă pe Antena3

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii .

Klaus Iohannis: Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat Sunt convins ca vor actiona hotarat impreuna pentru depasirea crizei actuale

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o alocutiune in cadrul receptiei organizate cu prilejul Zilei Nationale a Republicii Franceze. Seful statului a subliniat faptul ca Franta a marcat enorm destinul Romaniei ca natiune si ca stat. Sunt convins ca Romania si Franta vor actiona hotarat impreuna pentru depasirea crizei actuale, a afirmat presedintele.

Un nou apel facut de Klaus Iohannis catre Parlamentul Romaniei, pe marginea legii carantinarii. Ce li se pregateste romanilor

Presiunile puse pe actualul Guvern, condus de Ludovic Orban , din partea Parlamentului, maie xact din partea opozitiei, pe tema noii legi a carantinarii si izolarii, dar si pe fondul refuzului acestora de a o vota, l-au determinat pe Klaus Iohannis sa iasa astazi intr-o noua conferinta de presa. UPDATE 14:00: Declaratia Presedintelui Klaus Iohannis: .

KLAUS IOHANNIS: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa o intalnire cu Guvernul, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, dar ca nu vor fi introduse noi restrictii.

KLAUS IOHANNIS: Este intolerabil cum PSD tergiverseaza legea carantinarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD tergiverseaza legea carantinarii si izolarii si a facut apel la parlamentari sa finalizeze discutiile pe acest act normativ, conform Agerpres.

Klaus Iohannis a hotarat: Starea de alerta va fi prelungita! Ce le transmite romanilor

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa intalnirea de urgenta convocata la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, seful statului atrage atentia romanilor si ii roaga sa se protejeze.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare

Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate restrictiile existente in acest moment. Situatia epidemiologica nu este buna. Am avut si.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei cu membrii Guvernului care se ocupa de gestionarea crizei COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care activitatile in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen sunt interzise in scoli

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Legii educatiei nationale, in sensul interzicerii in scoli a unor activitati, intre care prozelitismul religios si cele in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )