Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lovitura neasteptata pentru ISIS! Marea Britanie, atac cibernetic impotriva teroristilor

Antena3 Antena3,
Lovitura neasteptata pentru ISIS! Marea Britanie, atac cibernetic impotriva teroristilor

Marea Britanie a coordonat o ofensiva cibernetica majora asupra ISIS, conform informatiilor provenite de la Jeremy Fleming, directorul GCHQ, agentia de servicii secrete a guvernului britanic, scrie. continuă pe Antena3

RAZBOI ONLINE! Marea Britanie, ATAC CIBERNETIC impotriva ISIS. Serviciile secrete recruteaza hackeri

Marea Britanie a coordonat o ofensiva cibernetica majora asupra ISIS, conform informatiilor provenite de la Jeremy Fleming, directorul GCHQ, agentia de servicii secrete a guvernului britanic, scrie.

Marea Britanie a coordonat un atac cibernetic impotriva ISIS

Marea Britanie a coordonat o ofensiva cibernetica majora asupra ISIS, conform informatiilor provenite de la Jeremy Fleming, directorul GCHQ, agentia de servicii secrete a guvernului britanic, scrie BBC.

DACIA, LOVITA de scandalul motoarelor DIESEL! inmatricularile au scazut DRAMATIC in Marea Britanie

Renuntarea masiva la autoturismele diesel in Marea Britanie loveste puternic in vanzarile Dacia. in ultima perioada compania a inregistrat scaderi de peste 30% ale inmatricularilor pe piata din insula,.

Ministerul Justitiei: Adamescu e arestat in Marea Britanie pe baza mandatului european. O decizie finala va fi pronuntata in perioada urmatoare

Ministerul Justitiei vine cu explicatii in cazul arestarii lui Alexandru Adamescu in Marea Britanie. Din informatiile comunicate de catre autoritatile britanice, domnul Adamescu Bogdan Alexander se afla la .

Industria constructiilor din Marea Britanie, lovita de exodul muncitorilor europeni

Santierele de constructii din Marea Britanie incep sa fie afectate de o lipsa a fortei de munca, in conditiile in care est-europenii, care au ocupat in mod traditional cea mai mare parte a locurilor de munca din domeniu, au incetat sa se mai angajeze, dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE Brexit), conform societatii de recrutare Hays, citata de Reuters.

Metoda prin care doua romance au jefuit mai multi batrani in Marea Britanie

Doua romance, ce au reusit sa jefuiasca mai multi batrani din Marea Britanie pozand in angajate sociale, ar putea fi deportate in tara dupa ce au fost retinute de catre autoritatile britanice.

Sedinta de urgenta la Londra: ATACA Marea Britanie Siria, alaturi de SUA si Franta?!

Theresa May, premierul Marii Britanii, tine o sedinta la Londra, impreuna cu principalii sai ministrii, pentru a hotara daca se vor implica intr-un posibil atac al SUA si al Frantei impotriva Siriei dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )