Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lovitura pentru cei cu card si cont bancar: ANAF a facut anuntul si da fiori reci romanilor

Playtech Playtech,
Lovitura pentru cei cu card si cont bancar: ANAF a facut anuntul si da fiori reci romanilor

O veste teribila pentru romani vine fix inainte de Craciun. Daca te stii cu probleme, e bine sa-ti iei de acum masurile de precautie necesare, ca sa nu regreti mai tarziu. S-a ajuns in. continuă pe Playtech

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv. iCCJ a respins ieri o plangere impotriva deciziei Parchetului de a clasa dosarul deschis ca urmare a denuntului facut de Lumea Justitiei referitor la casele situate in Sibiu ale presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, lovitura pentru cei care l-au acuzat ca si-a .

Se baga bani pe card! Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni

Conform unei statistici recente, in Bucuresti sunt aproximativ 145. 000 de persoane incadrate la cazuri sociale cu dizabilitati. Multi dintre ei sunt institutionalizati, altii nu. Ceea ce este cert ca toti acesti oameni au nevoie de bani, mai ales in aceasta perioada. Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a facut un anunt important pentru aceasta categorie .

inca o lovitura pentru Lucian Viziteu, primarul Bacaului. USR a pierdut un proces cu privire la lipsa de transparenta. Informatiile fiscale, tinute la sertar

Joi, Uniunea Salvati Romania USR) a primit o lovitura in instanta. Figura centrala a scandalului este Lucian Daniel Stanciu Viziteu, primarul Bacaului. USR a pierdut un proces de transparenta pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )