Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru cei care au masini diesel. Ce masuri vor lua statele UE pentru a combate poluarea

Playtech Playtech,
Lovitura pentru cei care au masini diesel. Ce masuri vor lua statele UE pentru a combate poluarea

Cei care au masini diesel ar putea sa primeasca o noua lovitura din partea autoritatilor. Motivul este, evident, poluarea excesiva din marile orase, asa ca Uniunea Europeana va lua noi masuri pentru a o combate. Lovitura pentru cei cu masini diesel, dar in beneficiul lor in toata aceasta batalie cu poluarea, un inamic pe care . continuă pe Playtech

Masura pentru soferi care a intrat in vigoare din luna iunie. Ce trebuie sa ai obligatoriu in masina

Anunt de ultima ora pentru soferi! De acum, conducatorii auto nu vor mai putea folosi fraudulos tahograful. Acesta va urma sa fie inlocuit cu unul inteligent ce va trebui instalat obligatoriu pe masinile de transport care au fost inmatriculate dupa data de 15 iunie 2019. Tahograf inteligent, instalat obligatoriu pe masini Tahograful inteligent a fost .

Budai: Pensiile speciale pentru primari, o reparatie pentru cei care au 1.200 de lei pensie

Ministrul Muncii, Marius BUdai, sustine ca pensiile speciale care vor fi platite primarilor, in urma adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ, sunt o reparatie pentru cei care au acum pensii mici, iar impactul financiar al acestor pensii speciale nu este major.

Masinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de autoturisme din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel au motive serioase de ingrijorare, tot mai multe tari vest europene impunand sau intentionand sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina.

Seful FRF, printre cei care propun modificari ale cupelor europene

Razvan Burleanu, presedintele FRF, alaturi de reprezentanti ai federatiilor din alte sapte tari, va analiza si propune modificari pentru competitiile continentale ce se vor desfasura dupa 2024.

Sase noi deputati investiti in Parlament. Cinci ii inlocuiesc pe cei care au devenit europarlamentari

Cinci noi deputati au fost investiti, marti, in Camera Deputatilor pe mandatele lasate libere de Rovana Plumb, Tudor Ciuhodaru, Cristian Ghinea, Eugen Tomac si Mihai Tudose, care isi vor ocupa noile functii de europarlamentari, informeaza Mediafax. De asemenea, un nou parlamentar il inlocuieste si pe Viorel Stefan.

O, DOAMNE! A murit REGINA FRUMUSETII! Toti cei care o IUBEAU varsa LACRIMI GRELE...

April Love Jordan, considerata de multi drept regina frumusetii, s-a stins din viata dupa o lupta grea cu o boala nemiloasa - cancer hepatic, potrivit wowbiz. ro.

BVB: Maxim istoric pentru indicele care include si dividendele

BET-TR, indicele de tip total return care include si dividendele acordate de companiile din BET, a d.

ATENTIONARE pentru romanii care pleaca in concediu in Grecia! GREVA GENERALA

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Federatia Navala Panelena a anuntat organizareaunei greve, de 24 de ore,.

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecua ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )