Libnet.ro
UNICEF

00:06

Lovitura pentru Donald Trump, la sase luni de la investire. A fost lansata o motiune de cenzura impotriva presedintelui american

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Donald Trump, la sase luni de la investire. A fost lansata o motiune de cenzura impotriva presedintelui american

Aproximativ 20 de membri democrati ai Camerei Reprezentantilor au lansat miercuri o motiune de cenzura impotriva lui Donald Trump, un gest simbolic care releva virulenta tot mai mare a opozitiei fata de. continuă pe Antena3

Lovitura grea pentru Donald Trump. Ce decizie au luat judecatorii

Un tribunal din New York a cerut sa se faca publica lista vizitatorilor primiti de presedintele Donald Trump la resedinta sa de la Mar-a-Lago, din Florida, conform unei decizii publicate luni. De la inves.

Sondaj: Unul din opt americanii alegatorii care l-au sustinut pe Donald Trump, in campania prezidentiala, nu l-ar mai vota

Unul dintre opt alegatorii americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidentiale din 2016 nu ar mai vota la fel, dupa activitatea desfasurata in primele sase luni la Casa Alba, potrivit unui sondaj realizat de Reuters.

Ce a realizat Donald Trump dupa sase luni de mandat

Donald Trump a facut campanie pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie 2016 prezentandu-se ca un as in negocieri, un om de afaceri de succes din New York care a promis ca va schimba.

Trump, bilant la sase luni de mandat la Casa Alba: Cum arata stadiul indeplinirii principalelor promisiuni

Donald Trump a devenit pe 20 ianuarie cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, dupa o campanie electorala extrem de dura, scrie AFP, care prezinta principalele angajamente pe care si le-a luat si masura in care si le-a indeplinit.

7 luni cu Donald Trump la Casa Alba. Cum a devenit acesta Seriful Americii Profunde (I)

Acest articol trateaza din perspectiva antropologica alegerea lui Donald Trump, devenit cel de-al 45-lea presedinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Primarul Londrei, despre o vizita a lui Donald Trump in Marea Britanie: Are politici pe care multi le resping. Nu este potrivit ca Guvernul sa intinda covorul rosu

Primarul Londrei, Sadiq Khan, s-a declarat, luni, impotriva unei vizite a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie.

Un avocat al lui Donald Trump sugereaza ca Secret Service ar fi autorizat intalnirea fiului presedintelui cu cetateni rusi

Unul dintre avocatii personali ai presedintelui american Donald Trump a aparat intalnirea pe care Donald Trump Junior, fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, a avut-o cu cetateni rusi in timpul campaniei electorale din 2016, lasand sa se inteleaga ca respectiva intalnire ar fi fost autorizata de Secret Service, scrie Agerpres, citand Reuters.

Masurile antiimigratie dispuse de Donald Trump au fost acceptate

Curtea Suprema de Justitie din SUA a dispus mentinerea interdictiilor impuse de presedintele Donald Trump la venirea refugiatilor, pana la o viitoare decizie a unei instante federale, dar permite o mai.

Donald Trump si Vladimir Putin au avut o intalnire secreta la summitul G20

Donald Trump si Vladimir Putin au avut doua intalniri in cadrul summitului G20, care s-a desfasurat in intervalul 7-8 iulie, la Hamburg. Prima intalnire, a fost prezentata amplu.

Declaratii controversate ale lui Donald Trump intr-un interviu pentru NYT

Presedintele Donald Trump a acordat miercuri un interviu pentru The New York Times care a starnit numeroase controverse in randul americanilor. In afara de criticarea procurorului general, Jeff Sessions, Trump a vorbit despre cina avuta in Paris, alaturi de presedintele Macron, capacitatile soldatilor rusi, intalnirea avuta cu prim-ministrul japonez si despre faptul ca nu i-a strans mana cancelarului german, Angela Merkel, noteazaBBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )