Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lovitura pentru VIKTOR ORBAN! Mesaj transant de la Bruxelles: Nu va exista un tratament favorabil

B1 B1,
Lovitura pentru VIKTOR ORBAN! Mesaj transant de la Bruxelles: Nu va exista un tratament favorabil

Conservatorul german Manfred Weber, care aspira sa devina viitorul presedinte al Comisiei Europene, a exclus joi orice tratament favorabil pentru premierul ungar Viktor Orban in chestiuni care afecteaza valorile. continuă pe B1

Un fost sef SIE avertizeaza:Anul acesta va fi de incercare totala pentru Romania. Viktor Orban deja a lansat ideea ca noi suntem adevaratul om bolnav al Europei

Fostul director al SIE, Ioan Talpes, a sustinut, la Adevarul Live, ca premierul maghiar Viktor Orban incearca sa demonstreze ca Romania este bolnavul Europei, nu Ungaria, stat cu grave derapaje de la statul de drept. Scopul demersului? Liderul maghiar incearca demonstreze ca Romania nu poate prelua presedintia UE, la 1 ianuarie 2019, spune Ioan Talpes.

Gabriela Firea, mesaj transant pentru Liviu Dragnea: As vrea sa fim lasati sa vorbim. Pe mine nu ma impresioneaza

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea i-a transmis, marti, lui Liviu Dragnea, ca nu este impresionata de mesajele toxice transmise prin consilieri si presa pentru a fi desfiintata, informeaza.

Lovitura pentru BUGETUL romanilor: Becurile clasice, INTERZISE la vanzare din septembrie!

Becurile clasice, cu halogen, devin istorie. Si asta pentru ca de la 1 septembrie, acest tip de becuri sunt interzise la vanzare in Romania, dar si in celelalte state ale Uniunii Europene UE), anunta Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )