Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lovitura pentru Elena Udrea. Judecatorii au respins cererea de audiere prin videoconferinta

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Elena Udrea. Judecatorii au respins cererea de audiere prin videoconferinta

Lovitura pentru Elena Udrea. Judecatorii au respins cererea de audiere prin videoconferinta sau Comisie Rogatorie in dosarul Gala Bute. Elena Udrea sustine ca nu are voie sa praseasca teritoriul statului. continuă pe Antena3

Lovitura pentru inculpatii din dosarul Gala Bute. Procurorii DNA cer pedespre sporite

Procurorii DNA au cerut miercuri, la Instanta suprema, sporirea pedepselor primite de inculpatii judecati in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de.

Ultimul termen in dosarul Gala Bute. Refugiata, Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare pentru coruptie, la final de proces

Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen din dosarul Gala Bute, dosar in care fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a fost condamnat in prima instanta la 6 ani cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Dosarul Gala Bute, aproape de final: Ce solicitare a facut Elena Udrea din Costa Rica

Elena Udrea cere instantei sa dea o ultima declaratie in dosarul Gala Bute, dar vrea sa faca acest lucru fie prin video-conferinta fie prin procedura comisiei rogatorii. Miercuri, la ultimul termen din.

Declaratii explozive in procesul Gala Bute. Elena Udrea: Costa Rica nu ma lasa sa ma intorc

Avocatul Elenei Udrea sustine ca aceasta nu poate veni in Romania, intrucat statul Costa Rica nu o lasa. Procedurile pe care le-a demarat pentru a deveni refugiat politic in Costa Rica, impiedica revenirea in.

Cat de tare sufera Adrian Alexandrov dupa Elena Udrea? Imaginile care spun totul despre relatia lor

Absenta Elenei Udrea din peisaj este resimtita din plin de Adrian Alexandrov, logodnicul celebrei femei. Desi, recent, a aflat ca in septembrie urmeaza sa devina tata de fata, barbatul pare ca inca nu s-a.

O noua lovitura pentru victimele din Colectiv! Tribunalul Bucuresti a respins introducerea in cauza a statului roman

Tribunalul Bucuresti a respins introducerea in cauza a statului roman in procesul Colectiv. Stire in curs de actualizare .

Camera Deputatilor, lovitura pentru Klaus Iohannis: Presedintele a fost exclus din procedura de numire a conducerii ANCOM

Camera Deputatilor a decis miercuri mentinerea prevederii din OUG 33/2017 referitoare la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, potrivit careia presedintele acestei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )