Libnet.ro
UNICEF

10:00

O noua lovitura pentru victimele din Colectiv! Tribunalul Bucuresti a respins introducerea in cauza a statului roman

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru victimele din Colectiv! Tribunalul Bucuresti a respins introducerea in cauza a statului roman

Tribunalul Bucuresti a respins introducerea in cauza a statului roman in procesul Colectiv. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

NOUA lovitura pentru Kovesi! Tudorel Toader a facut anuntul: Merg personal la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, sambata, la Sinaia, ca va merge personal la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in cauza privind conflictul intre autoritati determinat de refuzul.

Tribunalul Bucuresti a suspendat si acordul de mediu pentru parcarea de 750 locuri pe care Primaria Sector 4 o construieste n Parcul Tineretului

Tribunalul Bucuresti a suspendat si acordul de mediu pentru parcarea de 750 locuri pe care primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, o construieste pe un spatiu verde aferent Parcului Tineretului, langa Palatul Copiilor, pe care Primaria Capitalei l-a dat primariei de sector pentru amenajarea unui parc. Procesul a fost intentat de Asociatiile Salvati Bucurestiul si Ecocivica, care militeaza pentru protejarea spatiilor verzi. Primaria a inceput deja lucrarile, iar Asociatia Ecocivica acuza ca au fost taiati aproape toti arborii de pe spatiul verde.

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi al Capitalei. Acestia vor fi obligati sa colecteze selectiv deseurile, sa spele zilnic trotuarul din fata restaurantelor sau teraselor pe care le detin, sa spele.

EXATLON: GIANI KIRITA a primit o NOUA LOVITURA sfasietoare: Cea mai trista zi din VIATA MEA

Giani Kirita a marturisit cum a aflat ca echipa sa de suflet, FC Dinamo Bucuresti, nu s-a putut califica in play-off. Dinamovistul a participat la o emisiune de televiziune si a fost departe de tara in momen.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Alesii vor sa schimbe regulile pentru alegerile prezidentiale

Se complica lupta pentru alegerile prezidentiale din 2019. Scrutinul arunca deja in aer scena politica. Taberele combatante fac pregatiri intense in culise pentru lupta care se anunta una.

LOVITURA pentru ISARESCU dupa discutiile cu LIVIU DRAGNEA! CHEMAT sa dea explicatii

Dupa discutiile dintre conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), Liviu Dragnea si Viorica Dancila, din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, senatorul Florin Citu, cere ca Vanzca Centarla sa vina.

Tnar de 17 ani, arestat pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres. 05 Tribunalul Constanta a decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a minorului de 17 ani.

Premii si credite garantate, pentru antreprenori din Romnia

Doua noi facilitati de finantare pentru mici afaceri au fost anuntate de o banca din Romania: antreprenorii romani pot castiga premii de cate 15. 000 de euro, pentru intreprinderi sociale, iar separat tot felul de firme romanesti vor putea accesa noi credite bancare cu garantii europene.

DOCUMENT Senatorii ALDE vor cresterea pedepselor pentru ucidere din culpa, omor sau vatamare corporala

Grupul senatorilor ALDE au depus mai multe amendamente la proiectul PSD de modificare a Codului penal, care va fi dezbatut marti la Comisia speciala parlamentara condusa de Florin Iordache, care se refera la marirea pedepselor pentru infractiuni grave precum omor sau ucidere din culpa, desi acestea nu fac obiectul proiectului de lege care viza modificarea articolelor declarate neconstitionale si transpunerea a doua directive europene.

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )