Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori . continuă pe Playtech

Elena Udrea: Astazi am primit o veste buna, pe care o asteptam

Elena Udrea a reactionat, marti seara, dupa ce Comisia Europeana a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene ca deciziile CCR trebuie respectate. Astazi am primit o veste buna, pe care o asteptam.

Elena Udrea asteapta o dezbatere Iohannis-Dancila: Ca sa pot sa am constiinta linistita

Elena Udrea a marturisit ca asteapta o dezbatere electorala, inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru a isi face o opinie inainte sa mearga sa voteze cu candidatul care ar.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Elena Udrea, la vot: Sperantele mele nu sunt foarte mari ca lucrurile in viitor se schimba in bine

Elena Udrea a votat la alegerile prezidentiale. Votul trebuie sa mearga catre cel care indeplinestecat mai mult criteriile pe care noi le avem si asteptarile pe care.

Lovitura pentru Radu Mazare: Fostul primar al Constantei ramane in AREST

Instanta Suprema a respins, luni, contestatia prin care Radu Mazare a solicitat anularea condamnarii la nouaanideinchisoarein dosarul retrocedarilor de plaje. Decizia judecatorilor.

Criza fara precedent in industria auto: Lovitura pentru un gigant auto! Profitul a scazut cu 70%

Nissan Motor, partenerul de alianta al Renault, a raportat marti un declin de 70% al profitului trimestrial si a redus estimarile pentru acest an la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, din cauza aprecierii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )