Libnet.ro
UNICEF

13:30

LOVITURA pentru FAMILIA REGALA! Un important membru a fost CONDAMNAT LA iNCHISOARE! Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
LOVITURA pentru FAMILIA REGALA! Un important membru a fost CONDAMNAT LA iNCHISOARE! Detalii de ULTIM MOMENT

Lovitura pentru Casa regala a Spaniei! Sotul infantei Cristina, cumnatul regelui Spaniei, a fost gasit vinovat de coruptie si deturnare de fonduri si a fost condamnat la aproape sase ani de inchisoare cu. continuă pe B1

Condamnare in familia regala. A primit cinci ani si zece luni de inchisoare cu executare

Condamnare in familia regala a Spaniei. Sotul infantei Cristina, cumnatul regelui Felipe al VI-lea, Inaki Urgandarin, a fost condamnat la 5 ani si 10 luni de inchisoare pentru deturnare de fonduri.

LOVITURA pentru Simona Halep! Din ce motiv va pierde o SUMA COLOSALA dupa succesul de la ROLAND GARROS

Lovitura pentru Simona Halep dupa ce a castigat primul turneu de Mare Slem din cariera. Desi castigul brut destinat campioanei de la Roland Garros a fost de 2,2 milioane de euro, sistemul de impozitare din.

Rudel Obreja scrie pe Facebook din inchisoare: Decizia CCJ nseamna recunoastere ca am fost condamnat ncalcndu-mi-se drepturile

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, in prezent incarcerat, a transmis marti, pe Facebook, ca decizia iCCJ de admitere a cererilor de sesizare a CCR echivaleaza cu o recunoastere a faptului ca el a fost condamnat in dosarul Gala Bute incalcandu-i-se drepturile, scrie Mediafax.

Marsul Normalitatii. Noua Dreapta manifesteaza pentru familia naturala, intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie

Noua Dreapta organizeaza Marsul Normalitatii, pentru familia naturala, intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie, dupa cum zic initiatorii evenimentului. LaMarsul.

Un al treilea angajat al Black Cube a ncheiat un acord cu DIICOT si a fost condamnat la nchisoare cu suspendare

Yossi Barkshtein, angajat al firmei israeliene Black Cube, la care ar fi urmat sa ajunga date confidentiale despre persoane din familia si anturajul Laurei Kovesi, a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DIICOT, el fiind condamnat de Tribunalul Bucuresti la 2 ani si 10 luni de inchisoare cu suspendare, anunta Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )