Libnet.ro
UNICEF

01:05

LOVITURA pentru Simona Halep! Din ce motiv va pierde o SUMA COLOSALA dupa succesul de la ROLAND GARROS

B1 B1,
LOVITURA pentru Simona Halep! Din ce motiv va pierde o SUMA COLOSALA dupa succesul de la ROLAND GARROS

Lovitura pentru Simona Halep dupa ce a castigat primul turneu de Mare Slem din cariera. Desi castigul brut destinat campioanei de la Roland Garros a fost de 2,2 milioane de euro, sistemul de impozitare din. continuă pe B1

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Marcel Pavel, dedicatie speciala pentru Simona Halep

Simona Halep, numarul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, in cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Nationala din Capitala la care au participat aproximativ 20. 000 de.

SURPRIZA americanilor de la Nike pentru Simona Halep dupa triumful de la ROLAND GARROS: Niciodata nu-l uiti pe primul (FOTO)

Simona Halep, locul I WTA, a castigat, sambata, turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. Pentru a cinsti.

Lovitura financiara pentru Simona Halep: cati bani ii aduce trofeul de la Paris

Odata cu primul trofeu de Grand Slam al carierei, curg si banii in contul Simonei Halep. Ea urca pe locul opt in clasamentul all-time al castigurilor.

Nike, mesaj emotionant pentru Simona Halep: increderea in sine ii face si pe altii sa creada (FOTO)

Producatorul de echipament sportiv Nike i-a transmis un mesaj emotionant Simonei Halep dupa ce a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera sambata la Roland Garros. increderea in sine ii.

Cati bani a castigat Simona Halep din tenis. A ajuns pe locul 8 all-time al castigurilor din circuitul feminin dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a reusit sambata sa castige primul turneu de mare slem din cariera, dupa ce s-a impus la Roland Garros, victorie ce i-a adus un cec in valoare de 2,2 milioane de euro. Aceasta suma o propulseaza pe constanteanca pe locul 8 in clasamentul all-time al castigurilor din circuitul feminin de tenis.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Sloane Stephens, zmbetul si marele pericol pentru Simona Halep

Finala, turneul si satisfactia. Ma intorc zambind de la sala principala de conferinte, acolo unde am urmarit-o in direct pe Sloane Stephens. Am dorit sa ii iau un pic pulsul, sa vad, cum se spune pe la noi, in ce ape se scalda. Trebuie sa urc pana la etajul doi, acolo unde mi-a fost casa pret de doua saptamani. Mai mult ca niciodata in toata aceasta perioada, pe holuri redescopar un poster imens care imi da fiori: Jelena impreuna cu trofeul, ipostaza imortalizata cu doar un an in urma.

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

Simona Halep, aplaudata de mii de oameni pe Arena Nationala: Sper ca acest trofeu sa fie inceputul unei noi generatii de campioni (VIDEO)

Primire triumfala pentru Simona Halep. Castigatoarea de la Roland Garros s-a intors acasa iar luni seara prezinta, pe Arena Nationala, in fata a mii de oameni, replica trofeului cucerit la Paris. Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )