Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lovitura pentru FAMILIA regala: Risca 20 de ani de inchsoare! Incredibil ce s-a intamplat dupa MAREA NUNTA

B1 B1,
Lovitura pentru FAMILIA regala: Risca 20 de ani de inchsoare! Incredibil ce s-a intamplat dupa MAREA NUNTA

Loujain Al-Hathloul, una dintre prietenele lui Meghan Markle, risca sa primeasca o condamnare de 20 de ani sau chiar pedeapsa cu moartea din cauza actiunilor sale. Tanara de 28 de ani a fost retinuta alaturi de. continuă pe B1

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA! Risca sa fie declarata persona non grata intr-un oras din ROMANIA! Noua gafa a PREMIERUL

Un consilier local vrea ca premierul Viorica Dancila sa fie declarata persona non grata in orasul Targu Jiu dupa ce a inclus in bilantul ultimelor sase luni de guvenare un stadion neterminat. in.

Lovitura pentru statul roman. Nu poate recupera banii incasati drept chirie de Iohannis

Lovitura pentru statul roman in procesul de recuperare a chiriei incasate de sotii Iohannis. Ministrul Finantelor recunoaste ca statul roman nu poate deveni proprietar al casei din Sibiu, prin urmare nici banii.

Referendumul pentru familia traditionala, o cacealma. PSD ignora vointa romanilor de a avea doar 300 de parlamentari

Referendumul pentru familia traditionala este o cacealma, PSD nu va tine cont de el, asa cum nu a tinut cont nicide vointa romanilor de a avea un Parlament cu doar 300 de alesi, a sustinut presedintele PM.

LOVITURA pentru COMPANIA NESTLe! Este OBLIGATA sa schimbe celebrul baton KitKat

Lovitura in justitie pentru Nestle! Compania a pierdut un proces lung de 12 ani, purtat la Curtea Europeana de Justitie cu compania norvegiana Kvikk Lunsj, privitor la forma distinctiva a batonului de ciocolata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )