Libnet.ro
UNICEF

08:16

Lovitura pentru Gabriela Firea in Consiliul General: Bugetele companiilor municipale, estimate la circa 1 miliard de lei, nu au fost aprobate

Hotnews Hotnews,
 Lovitura pentru Gabriela Firea in Consiliul General: Bugetele companiilor municipale, estimate la circa 1 miliard de lei, nu au fost aprobate

Consiliul General al municipiului Bucuresti nu a aprobat bugetele celor 19 companii municipale infiintate de Gabriela Firea de la inceputul mandatului. Proiectele au reusit sa adune doar 26 de voturi din 2 7 necesarevoturi PSD-ALDE) deoarece consilierii PMP nu au mai votat pentru. USR si PNL au votat impotriva. Cele 19 companii aveau propus un buget estimat de peste 1 miliard de lei in 2019. Pana la finalul anului, firmele estimeaza ca vor avea circa 6. 500 de angajati, iar cheltuielile cu salariile se ridica la circa 330 milioane lei, adica o treime din buget. Doar salariile consiliilor de administratie pentru cele 189companii se ridica la 10 milioane lei. in proiectele de buget apar si datele privid profitul si pierderile pe 2018. Astfel, din cele 19 companii, doar 6 au iesit pe profit, acesta totalizand 18 milioane lei. Restul de 13 au inregistrat pierderi, in total 33 milioane lei. continuă pe Hotnews

CGMB a respins bugetele companiilor municipale, ce se ridicau la peste un miliard de lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins proiectele de hotarare privind bugetele pe 2019 a 19 companii municipale, totalizand peste un miliard de lei, scrie Agerpres.

Gabriela Firea: Daca nu se obtine avizul pentru infiintarea Muzeului Holocaustului, acest imobil revine la Consiliul General

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut precizari cu privire la trasferul unei cladiri din centrul Bucurestiului catreInstitutul Elie Wiesel in vedere infiintarii Muzeului.

Consiliul General nu a aprobat nici joi incredintarea unui imobil de pe Lipscani pentru Muzeul de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania

Consiliul General nu a aprobat nici joi darea in administrare a imobilului de pe Str. Lipscani nr. 18-20, catre Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel pentru realizarea Muzeului de Istorie a Evreilor si al Holocaustului din Romania. Proiectul avea nevoie de 36 de voturi pentru a fi aprobat si a obtinut doar 32 si 16 abtineri. Consilierii si primarul Gabriela Firea au stabilit ca proiectul sa fie discutat din nou la urmatoarea sedinta.

Primaria Capitalei va acorda locuinte de serviciu pentru 147 de cadre medicale

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de joi proiectul de hotarare care vizeaza atribuirea locuintelor de serviciu catre personalul an.

Dupa ce se impacase cu Dragnea acum cateva zile, Gabriela Firea schimba tabara: il voi sustine pe Paul Stanescu pentru functia de presedinte interimar / Despre condamnarea liderului PSD: Oricat ai patimit din cauza lui, nu poti sa te bucuri(VIDEO)

Daca acum cateva zile, gabriela Firea anunta ca este iar in relatii bune cu Liviu Dragnea, duupa pierderea alegerilor de catre PSD si, mai ales, dupa condamnarea liderului PSD, primarul general schimba iar.

Dupa ce se impacase cu Dragnea acum cateva zile, Gabriela Firea schimba tabara: il voi sustine pe Paul Stanescu pentru functia de presedinte interimar / Despre condamnarea liderului PSD: Oricat ai patimit din cauza lui, nu poti sa te bucuri(VIDEO)

Daca acum cateva zile, Gabriela Firea anuntaca este iar in relatii bune cu Liviu Dragnea, dupa pierderea alegerilor de catre PSD si, mai ales, dupa condamnarea liderului PSD, primarul general schimba.

Gabriela Firea, apostrofata de un protestatar rezist. Replica dura a primarului general: Stiu de cine e platit. A fost pe listele altui partid la europarlamentare

Incidentla sediul PSD, acolo unde Gabriela Firea a fost apostrofata la iesirea de la sedinta CEX a partidului. Primarul general a fost huiduit de protestatarul rezist Marian Ceausescu. Liderul.

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DIN PSD: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca PSD are nevoie de o schimbare nu doar de persoane, ci si in privinta modului de a face politica, apreciind ca partidul risca sa piarda si mai mult daca se va baza in continuare pe un grup restrans de persoane si nu pe o larga consultare in formatiunea politica si in societate.

Nicusor Dan anunta ca va candida independent pentru Primaria Capitalei si cere sprijinul aliantei USR-PLUS si al PNL: Singura varianta de a o invinge pe Gabriela Firea este un candidat comun al opozitiei

Nicusor Dan, fondatorul si fostul presedinte al USR, a anuntat ca va candida independent pentru Primaria Bucuresti, la alegerile locale de anul viitor, si a cerut sprijinul aliantei USR-PLUS si al PNL. Nicusor Dan spune ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va fi un candidat foarte greu de invins in 2020 daca opozitia nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat, iar acel candidat este el.

Gabriela Firea revine in functia de presedinte al PSD Bucuresti, dar si in cea de vicepresedinte al PSD la nivel regional - surse

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost validata, in unanimitate, de Comitetul Executiv National al PSD pentru functia de presedinte al organizatiei de Bucuresti, au precizat marti pentru AGERPRES.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )