Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lovitura pentru Gabriela Firea. Gigi Becali si-a dat fina in judecata. Ce i-a facut primarul Capitalei

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Gabriela Firea. Gigi Becali si-a dat fina in judecata. Ce i-a facut primarul Capitalei

Gabriela Firea a primit o lovitura grea din partea lui Gigi Becali. Nasul ei de cununie a dat-o in judecata pentru 680. 000 de euro intr-un litigiu care dateaza din anul 2010. Totul a pornit de la despagubirile pe care Primaria Capitalei i le datoreaza patronului FCSB in urma exproprierii unui teren. Gabriela Firea a fost . continuă pe Playtech

Gigi Becali, reactie furibunda dupa FCSB CFR Cluj 0-0. Si-a distrus un jucator

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida jucata pe teren propriu impotriva celor de la CFR Cluj, in runda cu numarul 10 din Liga 1. Patronul bucurestenilor, Gigi Becali, s-a aratat nemultumit la finalul partidei si si-a criticat jucatorii. FCSB ocupa locul 9 in campionat, cu 11 puncte, la 4 lungimi de unda in .

Gigi Becali: Manea a refuzat CFR-ul pentru ca nu mai dorea sa fie injurat

Gigi Becali a declarat ca fotbalistul Cristian Manea a refuzat CFR Cluj si a ales sa joace la FCSB d.

GABRIELA FIREA: Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intra in linie dreapta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat autorizatia de construire pentru lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Proiectul prevede devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicatii si sistematizarea drumurilor, transmite un comunicat remis Redactiei noastre.

Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica Gabriela Firea: Urmeaza devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona

Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, pe pagina de Facebook. in prima etapa vor avea loc lucrarile de deviere a retelelor edilitare. Lucrarile la pasaj se vor finaliza in 12 luni, iar costul estimat este de 28 de milioane de euro. Constructor este Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti, una dintre companiile municipale infiintate de Gabriela Firea.

Dumitru Dragomir se ofera sa intermedieze marea impacare intre Gigi Becali si Armata

Aflat intr-o emisiune televizata, Dumitru Dragomir a vorbit despre posibilii termeni ai unei impacari intre Gigi Becali si reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Gigi Becali, dezamagit de atacul FCSB: N-avem anvergura!

Pe Gigi Becali l-a multumit ca FCSB n-a pierdut cu CFR Cluj in meciul de duminica seara din etapa a 10-a in Liga 1, dar patronul ros-albastrilor s-a declarat total nemultumit de linia ofensiva.

CFR Cluj a bagat frica in Gigi Becali

Victoria obtinuta de CFR Cluj contra lui Lazio in Europa League il face pe Gigi Becali sa tremure la gandul meciului de duminica impotriva campioanei Romaniei.

Gabriela Firea: Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intra in linie dreapta

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat autorizatia de construire pentru lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Urmeazadevierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa,.

Gigi Becali, contrat de oamenii de la club: Reactii dupa ce patronul l-a pensionat pe Mihai Pintilii

O noua mostra de amatorism si de lipsa de respect pentru fotbalistii de la FCSB s-a vazut, duminica seara, la finalul meciului FCSB CFR Cluj 0-0).

Ce debandada la FCSB: Gigi Becali a anuntat retragerea unui jucator de baza! Gata! Nu cred ca mai are cum...

La FCSB, adica Faci Ce Spune Becali, mai nou, inclusiv momentul retragerii fotbalistilor e stabilit de latifundiarul din Pipera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )